Eddig nem nagyon zavart ez az egész Valentin nap kérdés,de már egyre jobban felidegesít,és elszomorít a tudat,hogy Valentin napon nincs senki mellettem. Eddig közönséges napnak hittem,és talán az is, de hogy újra,és újra átélem,hogy nincs senki mellettem,ez iszonyat boldogtalanná tesz. 19éves vagyok,és nem volt soha barátnőm,de szeretném már valakivel eltölteni a Valentin napot,valakivel aki szeret. Kezdek beleőrülni ebbe az egész dologba,hogy nem volt még barátnőm. Mit tehetnék,hogy ne őrüljek meg teljesen?
Egyébként bnőt szerezni baromi nehéz, lvl 120 kell hozzá és rengeteg skillpoint, meg 3 hardcore questet kell megcsinálni hozzá, én még az elsőt se bírtam átvinni.
2015. jan. 25. 21:17
13/37 anonim válasza:
Jajj szegény, remélem nem zúztalak még jobban össze a töketlen kifejezéssel. :D De egyre jobban illik rád. :D
2015. jan. 25. 21:18
14/37 anonim válasza:
"Egyébként bnőt szerezni baromi nehéz, lvl 120 kell hozzá és rengeteg skillpoint, meg 3 hardcore questet kell megcsinálni hozzá, én még az elsőt se bírtam átvinni."
-->De csak ha megvannak a DLC-k, akkor nyitható meg a "barátnő" extra.
Addig baromi nehéz, főleg hard-on :D
2015. jan. 25. 21:19
15/37 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót ha a vágyat akarod eltüntetni kockulj, ha barátnőt akarsz neten ismerkedj, ugyse fogsz élőbe, csak néhányyan azt hiszik hogyaz olyan könnyü...
2015. jan. 25. 21:19
16/37 anonim válasza:
14/15, na igen, a DLC-k pedig darabja 1500 dollár és csak külföldi bankkártyás fizetés lehetséges
2015. jan. 25. 21:21
17/37 A kérdező kommentje:
ha ti is megtapasztaltátok volna milyen az,ha valakinek 19évig nincs senkije, lehet,hogy nem így vélekedtek erről a kérdésről,hanem kicsit átérzitek a problémám. De értelmes fiú vagyok,és lesz*rom a hülye válaszokat.
2015. jan. 25. 21:22
18/37 anonim válasza:
@21:19:
Szerintem élőben ismerkedni jóval könnyebb mint neten. Ott ugyanis pár perc alatt kiderül, hogy jó vagy-e a csajnál vagy sem. A neten meg... csetelgetés, fényképcsere, camozás, randi megbeszélése, meg ki tudja még mi, és lehet össze sem jön... Arról nem is beszélve, hogy a netes ismerkedés férfias megoldás.
2015. jan. 25. 21:22
19/37 anonim válasza:
Kérdező:
Én 18 évesen csókolóztam először, és asszem ugyanabban az évben lett kapcsolatom is (nem ugyanazzal a lánnyal), ami másfél hét múlva tönkre is ment. Erről ennyit.
De nem hisztiztem, hanem megtanultam ismerkedni, és most már oda merek menni egy lányhoz akár nyilvános helyen is, és meg merem szólítani. Egyébként van barátnőm most is.
26/F
2015. jan. 25. 21:24
20/37 anonim válasza:
én 20 évesen jöttem össze az első barátnőmmel nem haltam addig bele, neked meg kitartást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!