Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebbe beleőrülök! Mit tehetnék?...

Ebbe beleőrülök! Mit tehetnék? (F)

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon zavart ez az egész Valentin nap kérdés,de már egyre jobban felidegesít,és elszomorít a tudat,hogy Valentin napon nincs senki mellettem. Eddig közönséges napnak hittem,és talán az is, de hogy újra,és újra átélem,hogy nincs senki mellettem,ez iszonyat boldogtalanná tesz. 19éves vagyok,és nem volt soha barátnőm,de szeretném már valakivel eltölteni a Valentin napot,valakivel aki szeret. Kezdek beleőrülni ebbe az egész dologba,hogy nem volt még barátnőm. Mit tehetnék,hogy ne őrüljek meg teljesen?

2015. jan. 25. 21:09
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
19 jó neked.
2015. jan. 25. 21:26
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 76 évesen volt először barátnőm, vagyis csak egy lámpa volt, de hasonlított egy nőre.
2015. jan. 25. 21:27
 23/37 A kérdező kommentje:
köszönöm 20as,végre az első nem lenéző válasz
2015. jan. 25. 21:27
 24/37 anonim válasza:
Jah itt annyira gonoszak tudnak lenni az emberek h az hihetetlen!
2015. jan. 25. 21:28
 25/37 A kérdező kommentje:
megszoktam:D
2015. jan. 25. 21:31
 26/37 anonim válasza:
Ha vannak haverjaid beszéld meg velük ezt a dolgot, hogy mit érzel és könnyebb lesz!
2015. jan. 25. 21:32
 27/37 opened paradise ***** válasza:
100%

Én majd meglepem magam egy csokival ez alkalomból és az tényleg szívből fog jönni :D

Amúgy ki tudja mit hoz a jövő.

2015. jan. 25. 21:33
 28/37 anonim ***** válasza:

"19 jó neked."

Neked is lehet barátnőd, de először ezt a hozzáállást kell levetkőznöd. Ne haragudj, hogy elvicceljük ezt a kérdést, de ha nem változtatsz magadon, akkor ki tudja, meddig maradsz még így?

2015. jan. 25. 21:40
 29/37 A kérdező kommentje:
mit tehetnék? Mentem már oda lányokhoz,de nyáron,így télen nemtudom hogy hogy mit lehetne mondani..nyáron elhívtam röpizni,vagy fagyizni, de az,hogy odamenjek hozzá,és beszéljek vele,az nagyon távol átt tőlem..azt sem tudom h mit mondjak neki.
2015. jan. 25. 21:46
 30/37 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy meséljen magáról (ha érdekled, fog magáról infókat adni). Így az általa adott infó morzsákból kreálhatsz új kérdéseket. Mondj nekik nagyon rövid történeteket, és kérd ki a véleményüket (a lányok szeretnek tanácsot adni). Egyébként ha megvan a megfelelő hozzáállásod, akkor simán fog menni.
2015. jan. 25. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!