Fiúk ti megmernétek szólítani egy ismeretlen lányt a buszon vagy az utcán ha megtetszene nektek?
Hát én az utolsó 2, feminista gyanús locsogásból nem sokat értettem.
Szerintem feleslegesen fárasztasz mindenkit, legalább is engem, mert nem érdekel.
Nagyon sajnálom senkit sem kívántam degradálni ezzel a 'feminista locsogásommal'.
És köszönöm, értem a két dolog közti különbséget, én csupán refelektáltam, mikor egy kedves válaszoló párhuzamba állította a kettőt.
Engem úgy tanítottak a szüleim, hogy uttcán nem ismerkedünk. (Fiú vagyok)
Egy olyan tömegközlekedési eszközön, ahol hosszan utazik az ember (pl. vonaton), viszont szívesen beszélgetek, már volt többször ilyen.
"Sajnos" ritkán utazok vonaton, a busz, pedig nem olyan jó, túl közel ülnek egymáshoz az emberek, ami azt eredményezi, hogy a konfortzónájukon kívül érzik magukat, így legtöbbször ahelyett, hogy mégjobban a mellettük ülővel törődnének, inkább magukba, vagy a tájba "zárkóznak". (Illetve a busz sokszor 15-30 perces menetidővel közlekedik, nincs mód egy hosszabb beszélgetésre.) Továbbá a vonaton sokszor szemtől szembe lehet ülni, a buszon legtöbbször nincs lehetőség a megfelelő szemkontaktusra a beszélgetés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!