Fiúk ti megmernétek szólítani egy ismeretlen lányt a buszon vagy az utcán ha megtetszene nektek?
"16 éves beképzelt picsuska növendék azért jól kiosztott minket."
Valószínűbb lehet inkább, hogy egy kis kanos hülyegyerek! :)
Bár a lényegen nem változtat, hogy a nők egy része valami ajándéknak képzeli magát amit ki kellene "érdemelni".
Én lány/nő vagyok, de én se értem azokat a nőket, akik így gondolkodnak. Egyre inkább a nemi egyenlőség irányába halad a világ és ezt nem csak a férfiaknak, hanem a nőknek is fel kellene fogniuk szerintem.
10-es vagyok.
Nem tudom miért lenne hülye a felfogásom.
És még egy kedves komentelő írta, hogy mi se megyünk oda a fiúkhoz. Hát normális hogy nem megyünk oda! Nem a mi dolgunk.
És azért cikizni, mert 16 éves vagyok... attól még lehet, több élettapasztalatom van, mint neked, köcsög!
Azért hülye a felfogásod, mert láttatlanul sértegetsz és provokálsz másokat.
Egyébként ki mondta meg, mi a Ti dolgotok?
"10-es vagyok.
Nem tudom miért lenne hülye a felfogásom.
És még egy kedves komentelő írta, hogy mi se megyünk oda a fiúkhoz. Hát normális hogy nem megyünk oda! Nem a mi dolgunk.
És azért cikizni, mert 16 éves vagyok... attól még lehet, több élettapasztalatom van, mint neked, köcsög!"
Ezt aztán igen, igazi művelt kisgyerek vagy, így lehet komolyan venni téged! :D
Holnap iskola amúgy! És nem, nem kizárólag a férfi dolga, ezt csak bemagyaráztátok magatoknak, még az alkotmányba sincs beleírva, amúgy is esélyegyenlőség van kérem. :)
Mi a mi dolgunk? Az, hogy bíztassunk benneteket, küldjük felétek a jeleket.
Természetesen, ha szeretnéd, nyugodtan fordítsd meg a rendet, és kampányolj azért, hogy a lányok kezdeményezzenek. (ne csodálkozz, ha esetleg nem lesz könnyű dolgod) De mégis, a fiúk, akik egészséges mennyiségű önbizalommal rendelkeznek, örülnek hogy övéké a kezdeményezés joga, hiszen ez az ösztön, alapból belétek van kódolva.
Természetesen tévedhetek, és mondhatok hülyeségeket, és csupán a tapasztalataimat osztom meg veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!