Van itt olyan akinek sikerült már kijönnie kóros, különösebb ok nélküli önbizalomhiányból? Hogyan?
A fél év intenzív GyK használat nekem segített. Folyamatosan jöttek a felismerések, hogy úristen, mennyi hülye van, meg pszichopata, meg gerinctelen féreg, utolsó ribik, szemét hazug emberek, meg minden és ezekhez képest én egy földre szállt angyal vagyok. Ez az oldal a legjobb terápia (jártam régebben pszichológushoz és pszichiáterhez is, de nem segített), az érzelmi intelligenciám is fejlődött, pl. fél éve még simán elküldtem egy bunkó beszólással egy olyan pasit, aki ismerkedni akart, és az itt olvasott válaszok döbbentettek rá arra, hogy sokaknak mennyire nagy gondot okoz az ismerkedés, meg az, hogy megszólítsanak egy lányt, és mennyire fáj nekik amikor paraszt módon vannak elutasítva. A párkapcsolatomban is segített, figyelmesebb, megértőbb és nyitottabb lettem és véglegesen kiírtottam magamból minden bunkóságot, sokkal boldogabbak vagyunk és megszüntek a gondok is, amik miattam voltak. Meg sorolhatnám még mi mindenben segített ez az oldal a különböző témakörökkel, de főleg a szerelem/szex segített.
De ha te nem vagy annyira idióta mint én voltam, akkor ne itt próbálkozz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!