Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Munkahelyen mennyire kell -...

Munkahelyen mennyire kell - kell-e egyáltalán - beavatnom a munkatársaimat a magánéletembe?

Figyelt kérdés
Három hónapja dolgozok egy nagy cégnél, már kérdezték, hogy van-e barátom, kivel élek. Azt mondtam, hogy van, miközben nincs. Nem akarom a kettőt keverni, igazán összeengedni sem szeretném a munkán kívüli és belüli barátaimat. 33/L

2015. jan. 24. 17:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat, de ha még valakinek van véleménye, írhat, mert kíváncsi vagyok. :))
2015. febr. 9. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem szabad beavatni, vissza élhetnek vele, és olyan is akiről nem is gondoltad volna.
2015. márc. 13. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Minek füllenteni?

Akkor inkább húzz az ujjadra egy kamu karikagyűrűt.

Most már csak annyit tudsz tenni ha kérdeznek, megmondod, hogy szakítottatok, és elhatárolódsz a további faggatásoktól.

2015. márc. 13. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy most nincs még barátod, azzal nem vagy se kevesebb, se több senkinél.majd lesz, ha te akarod. Magánügy.A kommersz pletykásokkal ne foglalkozz.

Lényeg egy munkahelyen, hogy jó lásd el a rád bízott feladatot.

2015. márc. 13. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is megjártam , hogy őszinte és nyílt voltam, akkor telt be a pohár mikor a vénlány főnököm autóval esténként passzióból körözgetett a lakásom környékén vagy ügyfeleket faggatott kivel hol láttak, mit csináltam.
2015. márc. 13. 21:10
 16/16 A kérdező kommentje:
13: A kamu karikagyűrű lenne az igazi füllentés. Valami hihetetlen, mi folyik nálunk. Kb. 60-an dolgozunk állandó munkatársként, de egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy ki hallja, hogy mit beszélnek ketten-hárman-négyen egy olyanról, aki nincs jelen. Ok, nem vagyunk egyformák, de engem annyira nem érdekel, hogy ki kivel él, mit csinál munka után. Munkaidőben jól elvagyunk, dolgozunk, nekem teljesen megfelel a kollégás viszony.
2015. márc. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!