Munkahelyen mennyire kell - kell-e egyáltalán - beavatnom a munkatársaimat a magánéletembe?
Egyáltalán nem kell, mondhatni nem is szabad. Sok helyen szeretnek ezen lovagolni. Nálam bármikor ha kérdik mindig azt mondom minden rendben, jól megvagyunk. Aranyos és kedves, jól érzem magam. Tehát nem adom alájuk a lovat, nincs miröl pletykálniuk...ha bővebben mesélek és panaszkodok is akkor meg azt hallgatnám, hogy mit mondanak a hátam mögött. Ha nincs senkim és tudják akkor meg nem győzöm lerázni őket.
Hát ez ilyen saját tapasztalat. Jó nagy pletykába éltem munkahelyen. Ott találtam meg a férjemet is. amint komolyabb lett köztünk a dolog anélkül, hogy bárki tudott volna bármit azonnal ott hagytam a munkahelyem nem sokkal később ő is. Egy darabig hivogattak is a volt kollégák telefonon " hogy vagytok? Biztos minden rendben?" Látták nem vagyok rájuk vevő azóta nem keresnek.
Semennyire!
Kinéznek? Kit érdekel. Az ember a melóhelyére dolgozni jár és nem csajozni meg bulizni!
Túlságosan úgy állsz hozzá az emberekhez a munkahelyeden, mintha nem is érdekelne az hogy mi van velük..
Szerintem inkább légy őszinte velük, és mondj el mindent amit kérdeznek, esetleg kérdezz vissza.. 20 év múlva lehet hogy még mindig velük együtt fogsz dolgozni, és eléggé megváltozhat a véleményük rólad, hogy már az elején össze-vissza hazudozol, gondolj bele, lehet 5 év múlva még mindig azt fogják mondani bármire amit mondasz hogy megint hazudik.. Nem értem mért nem tud minden ember őszinte lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!