Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tegnap taliztam egy sráccal,...

Tegnap taliztam egy sráccal, szerintetek bejövök neki (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk mindketten. Már régebb óta ismerjük egymást, de most taliztunk először kettesben. Jól eldumálgattunk, sokszor "szemeztünk", meg folyton ölelgetett, meg átkarolt. Szerintetek ez jót jelent? Mert nem csókolt meg a végén, és most nem tudom, hogy ez randinak számított, vagy sem :/
2015. jan. 24. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem terhes vagy
2015. jan. 24. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
18 éves vagy az ég szerelmére .... Nem kell bizonytalankodni és pláne nem csókolózni az első randin, vagy te csak abból veszed észre, ha valakinek bejössz?
2015. jan. 24. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy amatőr zsebtolvaj!
2015. jan. 24. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy már engem is zavar az, hogy ha egy srác megakar csókolni egy csajt rögtön panaszkodnak, hogy biztos csak szexet akar... Jelen esetben meg az a gond, hogy biztos nem akar tőled semmit.

Arra nem is gondoltál, hogy talán az első talin nem akar csókot?

Meg szerinted minek ölelgetett?

Egy másik dolog...

Te jelezted neki, hogy tetszik neked? Nem a szemezésre gondolok...

21L

2015. jan. 24. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!