Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég taliztam 1 sráccal akinek barátnője van (távkapcsolatban élnek 9 hónapja) nagyon jól elvoltunk a tali alatt hozott vörös rózsát jó mondjuk lehet h nőnap miatt! Akar tőlem valamit vagy csak barátságot? Félek a csalódástól.
2 lehetőség van:
1. a távkapcsolat miatt kicsit megrendült a kapcsolata a bnőjével, és biztos rossz neki, hogy csak ritkábban tudnak találkozni, és mivel te gondolom valahol a közelében laksz ezért te elérhetőbbnek tünsz neki, ezért megtetszettél neki...
2. a rosszabb lehetőség, hogy mivel te itt vagy helybe, ezért jó lennél egy futó kalandnak...
Az utolsó kapcsolatban adtad meg a válasz saját magadnak.
Keresgél. Ott vagy te, meg a távkapcsolatban lévő barátnő.
Az egyik egészséges kapcsolat lenne, a másik meg nem.
Szerinted melyiket akarná választani?
25/f
Most előre is bocs mert amit írni fogok az lehet h kicsit bunkónak fog tűnni!!!
Nem tudom h csak én vagyok e ennyire maradi de azzal a pasival akiről tom h van barátnője egyáltalán nem találkoznék nem hogy még azon gondolkodjak h összejöhetünk- e!!!!! Csak gondold magad légyszíves a bnő helyébe!Vszínűleg szereti a barátját... a kedves barát meg egy másik csajjal talizik.. Neked hogy esne mindez????
Meg amúgyis!ha összejöttök mi a garancia h veled nem játsza el ugyanezt???Én a helyedben nem mennék bele semmiféle kapcsolatba ezzel a pasival!Gerinctelenség lenne a bnővel szemben!Ha a pasi szakít a nővel akkor szabad a pálya! De belemászni két ember kapcsolatába.. nos ez szemétség akárhonnan is nézzük!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!