Hogyan kell a lányokkal úgy viselkedni, hogy kedvesek, őszinték és korrektek legyenek velem, valamint szívesen keressék a társaságom, szívesen elegyedjenek velem beszédbe? 25F
Figyelt kérdés
Eddig mindig magamat adtam, nem izgultam, nem aggódtam, nem féltem, őszinte, korrekt voltam, mindig meghallgattam, megnevettettem, megvigasztaltam őket, érdeklődtem, törődtem velük, figyeltem rájuk. Direkt kerültem az olyan helyzeteket, amiből az tűnhet ki, hogy sajnáltatom magam. Külsőmmel és ápoltságommal semmi baj nincs, tökéletesen elégedett vagyok vele. A lányok mégis rendre megszakítják velem a kapcsolatot és eltűnnek minden ok nélkül és anélkül, hogy megmondják mi a baj velem. Fogalmam sincs mi a hiba, meg hogy min kéne változtatnom.2015. jan. 22. 19:52
1/7 anonim válasza:
Ha minden igaz amit leírtál akkor eddig nagyon hülye lányokkal hozott össze az élet :/
2/7 anonim válasza:
A legtöbb csajjal nem lehet mit kezdeni. Ezt csajként mondom még én sem értem őket:D
3/7 anonim válasza:
hogy erted azt, hogy megszakitjak veled a kapcsolatot? Pl nekem azert szakadnak meg az ilyen kapcsolataim, mert o nem ir, en nem akarok rairni, mert nem akarom zavarni, ha akarna velem beszelni, nyilvan ramirna alapon. Ez a logika nemtudom mennyire logikus, de na, en is lany vagyok, nem kell megerteni:D
4/7 anonim válasza:
Ez legalább olyan lehetetlen, mint megérteni a gondolkodásukat
5/7 anonim válasza:
Mint látod a 2-3. válaszoló személyében, ezzel ők is egyetértenek
6/7 A kérdező kommentje:
... Ez mind oké, de egyrészt nem a kérdésre van válaszolva, másrészt pedig nekem mindegy, hogy értem-e vagy sem őket, csak azt szeretném, ha szívesen barátkoznának velem
2015. jan. 22. 21:11
7/7 anonim válasza:
Kimaradt egy nagyon fontos dolog ... pénz, ajándékok, ruhák, nyaralások .. ha látják, hogy van pénzed hidd el nem leszel lekoptatva. Amiket írtál az nagyon vonzó lehet ha benne vagytok már a kapcsolatban. De addig el kell jutni. Ahhoz pedig mi kell? ... pénz. Étterem, mozi, kirándulás, kocsikázás .. ect., tehát pénz. Jah és az sem árt ha jó vagy az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!