Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem hív fel? Miért nem...

Miért nem hív fel? Miért nem keresi a társaságom ha már egyszer összegabalyodtunk?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal egyik hétvégén.Nagyon jól kijöttünk, piásak voltunk és tök jókat smaciztunk.Úgy éreztem h fullra egymáséi vagyunk.Nála aludtam de nem lehetett sexelni mert női bajaim voltak.El is kérte a számom.Két naprará írt h megígérte h ír és írt.Kb 2 napig sms-eztünk de azóta semmi.Igyekeztem egy kicsit közvetlenebb hangnembe írni neki h érezze akarok még vele találkozni és kíváncsi vagyok rá.Ezeket nem írtam le konkrétan csak éreztettem h PL:elég keveset beszéltünk akkor este......szerinte is De ő nem volt közvetlenebb.Azóta meg semmi.Nem is akartam elbízni magamn de azért remélte h érdeklem.Egyszer még az utcán is összefutottunk és szájon akart csókolni persze én leblokkoltam.Tök égő volt csak nyögdécseltem :aha, ja, ja stb.Várjak egy két hetet és kérdezzek rá h akar e valamit v hagyam a békén?

2014. szept. 11. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
azt hiszi h nem akarsz tőle semmit, mert meg akart csókolni te meg nem
2014. szept. 11. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor rjak neki?igazából nem én akarok neki udvarólni mert azzal h én udvaroltam egy fiunak már megütöttem a bokám.Kicsit féltem a lelkem h ha feltárom az érzéseim h megakarom ismerni akkor pofára esek megint.ezért hagytam eddig békén h ha akar majd keres.Dehát én akarom őt legalább megismerni.
2014. szept. 11. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova, akkor hamar kiderülnek a dolgok.
2014. szept. 11. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
én nem akarom elhívni.félek h alárendelt leszek ha én kezdeményezek
2014. szept. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!