Ha egy srác nagyon egyértelműen és mindig keresi a társaságom a munkahelyemen, akkor valószínűbb, hogy tetszem is neki, mint hogy csak barátkozni akar?
Ez változó helyzet.
Én speciel egy barátkozós típus vagyok, nagyon szívesen beszélgetek lányokkal, akármilyen témáról, engem már az is boldoggá tesz, ha egy lány kiönti nekem a szívét, bízik bennem, és tudja, hogy áll mögötte valaki, aki támogatja mindenben.
Sajnos sok lány ezt a fajta közeledést "Nyomulásnak" hívja, a magamfajta srácok pedig ezért lesznek egyedülállóak, nem úgy, mint azok a páva-gyökér gyerekek, akik szaladgálnak a városban... :)
Hát, szerintem azt jelenti, hogy tetszel neki. Az ok azért eléggé eltérő szokott lenni, fizikai vonzódás, vagy élvezi a társaságod és ez tetszik neki, vagy olyat nyújtasz neki amit otthon nem kap meg. Ez utóbbi alatt azt értem, hogy pl kapcsolatban van és sz*r neki otthon, és te adsz neki megértést és ezért keresi a társaságod. Megjegyzem, ezek közül jónéhány olyan, mintha csak barátkozni akarna, de a valóságban tetszel neki(férfinál ez szinte biztos), csak az ok változó.
Sajnos a nők gyakran beleesnek abba a hibába, hogy azt hiszik, csak barátkozni akar az illető, de mivel mint írtam eléggé változó az ok ami miatt tetszhetsz neki, így a megközelítés módja is más mint egy pusztán fizikai vonzódásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!