Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lány ként hogyan mutassam ki...

Lány ként hogyan mutassam ki egy buliban vagy egy metrón hogy tetszik a fiú? Nézzek rá sokáig, meg mosolyogjak?

Figyelt kérdés
Az nem gáz ,ha én nézem és rámosolygok és nem tetszek neki?
2015. jan. 21. 23:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ne szólítsd le! Mosolyogj, szemezz vele. Észreveszik, ha ismerkedni akarsz. Körbe nézel a buliban vagy a metrón és ha valaki viszonozza a tekinteted, akkor mosolyogj rá. Ha elég hosszan utaztok (pl fél óra), azalatt az idő alatt, ha tényleg akar tőled valamit, akkor le fog szólítani. Mindig így csinálom (több kapcsolat lett belőle), bevált.

23N

2015. jan. 22. 00:20
 22/28 anonim ***** válasza:
Nemtom én ilyen rámmosolygásokra még sose mentem oda. Mi van, ha a mögöttem állóra mosolyog? A nők meg az "egyértelmű" jelzéseik... :D
2015. jan. 22. 00:22
 23/28 A kérdező kommentje:
akkor mire mentél oda?
2015. jan. 22. 00:23
 24/28 anonim ***** válasza:
Semmire. Legtöbbször addig addig somfordálnak körülöttem az olyan lányok, akiknek feltehetően tetszem, amíg valaki olyannal leszek egy társaságban, akit ő is ismer és akkor "véletlenül" pont összefutnak, akkor meg már csak illik bemutatkozni, onnan meg egyenes az út. Bár ez metrón nem hiszem, hogy működik, ez bulihelyen szokott lenni, ahol meg az emberek 70%-át ismerem, így elég nagy az esélye a dolognak.
2015. jan. 22. 00:25
 25/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt még imádom, mikor első találkozásnál huncut félmosollyal végignéznek rajtam és mondanak valami félreérthetetlenül kétértelmű dolgot. Azt még be kellene vetned. :D
2015. jan. 22. 00:29
 26/28 A kérdező kommentje:
Ez aranyos, én nem vagyok ennyire jó.. :D
2015. jan. 22. 00:31
 27/28 anonim ***** válasza:

"a többi az ő dolga, ha nem veszi a lapot, akkor mindegy"

Ha neked tetszik, te mész oda hozzá.

Ha te tetszel egy fiunak ő megy.

Ha vki tetszik, "nem veszi lapot" emiatt nem mész oda, lehet egy hosszú kapcsolatot vesztessz, csak mert ilyen idiótákra hallgatsz mint az idézetem írója.

2015. jan. 22. 01:22
 28/28 anonim válasza:
Meg kell nézni néhány Sharon Stone filmet,és tanulni.
2015. jan. 25. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!