Ez a srác miért ilyen?
Figyelt kérdés
13 évesek vagyunk. Megírta nekem hogy tetszem neki. Nekem is tetszik ő de ezt nem mondtam el neki. Eléggé olyan vagyok, hogyha kiderül hogy valaki bír engem (barátilag is) akkor azt nem tudom elviselni és addig nem hagyom abba ameddig le nem tiltanak. Tök bunkó lett velem, de nem ezért. Az ilyen nem tűnik el nyomtalanul. Félévkor átmegyek másik suliba. Szerintetek akkor megpróbáljak beszélni vele erről? Mert lehet hogy az a baj hogy az osztályban elég nagy a szarkavarás...2015. jan. 20. 22:47
1/3 anonim válasza:
Ha amúgy is ignoráns vagy és kerülöd azokat, akik igyekeznek jóban lenni veled, miért probléma az, ha ő is távolodik így? Vagy az zavar, hogy nem te tudtad lepattintani? Előbb-utóbb úgyis ezt akartad volna.
Azért leszokhatnál erről, és megpróbálhatnál közelebb kerülni a barátaidhoz.
2/3 anonim válasza:
"hogyha kiderül hogy valaki bír engem (barátilag is) akkor azt nem tudom elviselni"
Gratula.
Ki a grányt érdekel mi van osztályban.. ne bullshitelj már ha ilyne idióta asrác akkor meg hagyd....
Miért nem írod meg neki tetszik neked??? Mekkora agyas vagy istenem...
3/3 anonim válasza:
Azért viselkedsz így, mert zavarba jössz attól, hogy valaki kedvel téged? Nem szabad. :) Így elriasztod őket. Próbálj természetesebb lenni ilyen helyzetekben, nem veszíthetsz semmit. A srácnak meg mondd meg, hogy tetszik. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!