Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, h ha 1 jó csajt...

Miért van az, h ha 1 jó csajt szólítanék le egyből mondja, bocsi már van barátom, még ha nincs is, akkor, h tudnám ezt elkerülni?

Figyelt kérdés
Mármint mondja, van barátom, akkor erre mit kéne mondanom? nem vagyok nagy csajozós ezért kérdem

2015. jan. 21. 21:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, kérdező, hogy túlságosan direktbe kapcsolva mész oda? Vannak, akiknél - tetszik, nem tetszik - le kell futni a kötelező köröket.
2015. jan. 21. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

#8 Te sem látod a fától az erdőt, hadd jegyezzem meg. És egyből személyeskedéssel indítasz? Na-na. Nem szép dolog.

Ráadásul semmit sem Kéne mondania - nem tartozik senkinek semmiféle (sem szép szavakkal, sem kedvességgel, sem gondoskodással: ki nekem Ő, hogy boldog legyen?). Te (a kérdező, vagy akárki) csupán leszólítottad, nem tettél érte semmit (maximum magadért - "Hátha összejön" alapon).

Nyilván, illemre intenek minket a szüleink, tanáraink - de feldughatja magának az ember, mert a legtöbben értetlenek. Vagy csak azért sem akarják felfogni a Nemet. (Most vagy a saját nemedet véded, vagy naiv idealista vagy - melyik?)

2015. jan. 21. 21:54
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
#12: Jaja ám! Aztán jönnek ide rinyálni a leánykák, hogy milyen könnyen lekopnak a férfiak, milyen könnyen feladják, milyen könnyen lemondanak, mert a nő nem veti egyből oda magát az ismerkedés alatt.
2015. jan. 21. 22:14
 14/17 megadeth18 ***** válasza:
A megfelelő szöveggel kell odamenni. Nem úgy, hogy "szia cica, van gazdid?" ez elég gáz, és az is, hogy "elhagytam a telószámom, add meg a tiedet". És nem a villamoson kell mindezt, hanem olyanoknál, akiről látod, hogy ráérnek. Pl. ha margitszigeten piknikezik két lány, akkor a haveroddal nyugodtan menj oda és kérdezd meg, hogy akarnak-e veletek vízipipázni, vagy valami random témáról kezdj el nekik mesélni, hogy "képzeljétek, végre megvan a jogsim, annyira boldog vagyok, már egy éve ezt csinálom, kétszer megbuktatttak, aztán sikerült lefizetni a vizsgabiztost" vagy valami hasonló badarságot kezd el mondani. Ha mosolyognak, folytasd, ha "mit akar ez" kifejezés látszódik a szemükön, akkor menj tovább. Az ilyen típusúaknál egyszerűen rossz válasz a "bocsi van barátom", mert nem egyértelmű a szándék, szóval ezt a választ biztos nem fogod kapni ez esetben. További tippekért írj.
2015. jan. 21. 22:39
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
talán mert nem tetszel neki? nem talán, biztos! én erre azt mondanám, hogy nekem is van barátnőm.
2015. jan. 21. 22:40
 16/17 A kérdező kommentje:
11 Az a helyzet, hogy megláttalak és egyből megtetszettél, szóval idejöttem, hogy megismerjelek
2015. jan. 21. 23:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Na igen. Pontosan ettől tartottam. Ez így alapvetően rossz közelítés. Vedd fel 14-essel a kapcsolatot, úgy látom, ő otthon van a témában.
2015. jan. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!