Miért van az, h ha 1 jó csajt szólítanék le egyből mondja, bocsi már van barátom, még ha nincs is, akkor, h tudnám ezt elkerülni?
"bocsi van barátom"
"bocsi, nem ezt kérdeztem..."
Hát kedves 1-es ezt teljesen rosszul látod. Te jó ég, mekkora roh dék hárpia lehetsz belül.
Pont FORDÍTVA! ő nem tisztel meg azzal, hogy azt mondja: Bocsi, de nem jössz be nekem, de azért kedves vagy, próbálkozz máshol, remélem sikered lesz. Ennyi. Ezt kéne mondania. Őszinte lenne és kedves. Ja hogy nem is szeretné, hogy az adott egyén boldog legyen? Sőt annyira lenézi a nem helyes és nem jó stílusú srácot, hogy még az őszinteségével sem tiszteli meg hanem bead neki egy ekkor a kamu béna szöveget? Gratulálok neki.
Valójában ő nem tiszteli a férfiakat SEMENNYIRE!!!! Hisz az a srác vette a bátorságot és odament. Mert rajong. ... És ahelyett ,hogy ezt értékelné egy őszinte de egyértelmű koppintással hazudik.
Szánalmas ... nevetni való. Vagy mondjuk annyit mondana: bocsi, nem vagy az esetem...
24 f helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!