Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mik azok a hibák amiket...

Mik azok a hibák amiket ajánlott elkerülni randi vagy ismerkedés közben?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik és szerintem énis tetszek neki.

Legutóbb ballagásra mentünk. A buszra várva (öltönyben voltam amiben már sok lánynak tetszettem) arra lettem figyelmes, hogy le se tudja venni a szemét rólam. Ekkor napszemüveg volt rajtam.

Nagyon szeretnék összejönni vele.

2013. szept. 26. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Rengeteg olyan weboldalra kereshetsz rá az interneten amik tele vannak randiszabályokkal. Szerintem érdemes lenne átolvasgatnod párat, persze csak óvatosan kell bánni azokkal is, nem szabad mindent szó szerint venni, de érdemes pár ott leírt tanácsot megfogadni.
2013. szept. 27. 12:10
 2/2 anonim válasza:
Pl.: Figyelj,h mit mondasz ki(lehet,h a zavartól rosszat mondasz),ne kérdezz butaságokat,ne dadogva,halkan,motyogva beszélj vagy mondj ki vmit.,először ne agyj neki puszit,vagy fogd meg a kezét...de rá is kereshetsz hogy többet tudj róla. :)
2013. szept. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!