Kérdezte a barátnőm, hogy a ki szebb ő, vagy a barátnője Petra. Én őszintén megmondtam neki, hogy a barátnője. Erre haza zavart, vagyis a csajhoz, hogy menjek akkor hozzá. Csak nekem van ilyen agyhalott nőm?
Tudod mi az igazság? Ez a kérdés a tipikus g*ci kérdés.
Ha igazat mondasz megbántod, ha nem hazudsz. Az elsővel nem teszel akkora rosszat mint a másodikkal.
Egyébként én még sose hallottam, hogy férfi megkérdezte volna a barátnőjét hogy: ki a jobb pasi én vagy Pali?
Egyébként én ilyen kérdést alapból nem tennék fel. Ezt nem nevezném annyira a te hibádnak. Mind a ketten ugyanolyan hibásak vagytok.
Ha te kérdezted volna meg hogy ki a jobb pasi: te vagy Brad Pitt sanszos hogy a 2.ra gondolt volna.
Mindenki tudja hogy tőle ki néz ki jobban. (vagy kinek van kevesebb hibája)
Óóóó ismerek én is kis hercegnőket, nem kell bemutatni őket XD
Egyébként igen, mindig igazuk van. Az empátiájuk csak kirakat, a másik álláspontjába képtelenek belegondolni valójában, és abszolúte nem kompromisszum képesek pitiáner dolgokban sem. Igazából egy bajuk van, az ego lvl 99. Azt elhagynák nem lenne kupi a fejükben és lehetne velük értelmesen beszélni.
Amúgy valóban nagyon okos a legtöbbje, elképesztően tudja csavarni a szavakat és a szituációkat, hogy magukat hozzák ki áldozatnak, a meg nem értett nőnek.
Ismerjük.
Ezekkel nem érdemes leállni vitázni. Meghúzod a vonalat, hogy ez az emberi minimum teljesíted, vagy sem? Ha nem, akkor ennyi. Egyébként érdemes őket jellem próbázni hamar elhasalnak rajta.
Nem kell tisztelni, nem is lehet, kár beléjük a szó nem hat. Hanyagolós, a "gáz", vagy "zűrös" kategória. Biztosan van olyan ifjú titán aki még nem ismeri a típust, és megeszi a trükkjeit :D
Amúgy figyeljük meg, hogy előbb utóbb mind szingli, vagy az lesz :D Valahogy sosem "menő" ez az ego hosszú távon ;) Majd megtanítja őket az élet. Vagy ha nem, hááát istenem. Sehol nincsen leírva, hogy mindenkinek boldognak kell lenni, csak az, hogy az lehet ha tud.
Nem kell hazudni. De azért ez igencsak fura, hogy mást
Na most, ha nekem van pasim, nem érdekel más, nem nézegetek mást, a haverjai nem érdekelnek, nekem ő a legszebb, mert szeretem.
Ha csak azért vele vagyok, mert kell egy biztos pont, akkor méregetek, megnézek mást, másokat is.
Igazából ez emberfüggő. Az én exem akkor is felfújta magát, ha a tv-ben egy pasira az mondtam, de helyes.
Ő is ezzel jött: "Akkor menj hozzá."
Mondjuk én őt már nem szerettem, csak a megszokás. Végül szakítottunk, mert nem bírtam tovább. (nem ezek miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!