Húszon felüli nőként hol lehet manapság ismerkedni?
Figyelt kérdés
szórakozóhelyen kívül!2015. jan. 21. 00:45
1/19 anonim válasza:
Nőként??? Hacsak nem ronda az illető, itt, badoon, tinder(ezt nem ismerem csak hallottam), ismerkedős oldalakon általába 1 lányra jut 30 fiu legalább, úgyhogy bőven lehet válogatni... Én fiuként hónapok óta nem találok 1-et se akivel összelehetne jönni, lányként 20000* több az esélyed...
2/19 The Guard válasza:
Ha a szórakozó helyen kívül akkor sorban állás közben.
4/19 anonim válasza:
Szia! Megkönnyítem a dolgod. Itt vagyok én. :)
25 éves dolgozó férfi vagyok. Magas, átlagos testalkat, abból is a vékonyabbhoz közelítve. Elsősorban tartós párkapcsolatot szeretnék, de nyitott vagyok másmilyen kapcsolatra is. Üdv, Jani
5/19 anonim válasza:
4-es vagyok.
Persze csak akkor, ha lány vagy. :)
6/19 anonim válasza:
Finomkodásra vágysz?
Albert 43 ;)))
8/19 anonim válasza:
akárhol :) csk menj menj menj... mindenhova, mindent vállalj be, nézd meg az Igenembert. :)
9/19 anonim válasza:
Na, itt szerintem pont ne ismerkedj. Bízz bennem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!