Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megéri bejelölnöm? Lehet...

Megéri bejelölnöm? Lehet belőle kapcsolat/barátság?

Figyelt kérdés

A vonaton már többször is láttam egy lányt. Elég szép, korombeli. :) Ma nem volt hely és megkérdeztem, hogy leülhetek-e vele szemben. Tök kedves volt, például amikor elkezdtem enni jó étvágyat kívánt. Amikor leszállt, akkor is elköszönt és további jó utat kívánt.

Elég félénk vagyok, nem mertem elkezdeni beszélgetni vele, amit már bánok :S

Facebook-on végül rátaláltam a lányra. De itt meg látom, hogy kapcsolatban xy-nal.

Most szerintetek mit tegyek? :/

Bejelöljem? Egy próbát megér? Ha bejelölöm, akkor mit mondjak neki, hogy hogy találtam meg!? Kérlek, segítsetek.

17/f

2015. jan. 20. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Jelöld csak be.

Ha nem is most, de később ki tudja mi sülhet még ki belőle. A mai világban sose gondokkozz rajta hogy bejelölöd-e. Nyugodtan. Rá se kell írni, csak legyen ott az ismerősök között. Majd ha akar valamit szól a vonaton. Beszélgetéshez meg hagy ne adjak már tanácsokat. Cselekedj..

2015. jan. 20. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Tuti hogy szimpi vagy neki
2015. jan. 20. 23:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Légyszi kort és nemet is írjatok ;)
2015. jan. 20. 23:36
 4/6 anonim válasza:
Ha kapcsolatban van inkàbb hagyd. Attól hogy kedves volt mèg nem azt jelenti hogy szabad a pàlya. Èn is szoktam szimpàn kedves lenni màsokkal. Szerintem csak jófejkedett.
2015. jan. 20. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér. Maximum lezúz a barátja. :D
2015. jan. 21. 07:08
 6/6 A kérdező kommentje:
bejelöltem, vissza is igazolt :)
2015. jan. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!