Ha ismerkedem egy fiúval, de egyelőre barátok vagyunk, akkor hogy lehetne egy magasabb szintre lépni, illetve abból hogy lesz majd kapcsolat?
Tudom, hogy a srác már a kezdetektől komolyan gondolja velem, én azonban még a legelején leszögeztem, hogy időre van szükségem. Ő ezt tiszteletben tartja, viszont tudom, hogy ha csak rajta múlna, akkor már együtt lennénk. Egyelőre barátkozunk, naponta beszélünk, hetente / 2 hetente találkozunk. Nyilván nem az idők végezetéig kell nekem idő, szóval érdekelne, hogy ebből a helyzetből hogyan lehetne kicsivel tovább lépni. Aztán amikor már azt érzem, hogy biztos vagyok magamban, mi a módja, hogy kapcsolat legyen belőle? Tartom magam ahhoz, hogy én vagyok a nő, tehát a férfi "dolga" a 90%, míg a nőé a 10% (pl csók esetében). Semmiképpen sem szeretném elveszíteni, szóval kérlek segítsetek, hogy lássa / érzékelni tudja, hogy ha tényleg én kellek neki, akkor nem hiába vár. Mit gondoltok? Bármilyen véleményt, tanácsot elfogadok.
Köszönöm! 22/N
Én azt tudom mondani, hogy legelőszőr ismerd meg jól, hogy mik a jó, mik a rossz tulajdonságai és hogy változtatna-e a rossz tulajdonságain a kedvedért! Ráadásul azt sem rossz kideríteni, hogy képes-e elkötelezni magát, vagy csak átmeneti kapcsolatra vágyik. Ha ezzel megvagy és tényleg szívből szereted és ő is téged akkor már egy fokkal feljebb léphettek, tehát tudatára adhatod, hogy együtt akarsz lenni vele. Az a 10%, amit említettél, hogy a nő dolga azt takarja, hogy megadd a jeleket a férfinak, ha akarsz valamit, pl. azt akarod, hogy megcsókoljon. Ha pedig már a kapcsolat közepében vagytok jönnek maguktól a dolgok.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!