Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akkor ne is reménykedjek,...

Akkor ne is reménykedjek, hogy összejövünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác,már több,mint egy éve ismerem.Igazából nem tudom,mit akar tőlem.Én megmondtam neki,hogy nem akarok alkalmi kapcsolatba belemenni.Mert nekem úgy tűnt,hogy azt akarja.Azóta mondhatni jól elvagyunk,mint barátok.De az utóbbi hónapokban eléggé megváltozott.Én mondtam neki,hogy nagyon szeretem őt,meg kedvelem,tényleg akármi van számíthat rám.Ő is azt mondta,hogy szeret,de nem szerelmes belém.Én sem vagyok szerelmes,de eléggé ragaszkodom hozzá.Az utóbbi hetekben már hanyagol,azt mondja h haverokkal van,na de állandóan.Ez nekem fura.Szerintem le akar rázni,de nem értem miért.Ha idáig tök jól elvoltunk,és mindent meg tudtunk beszélni.

2015. jan. 18. 13:28
 1/2 anonim válasza:
Tuti h hazudott és szerelmes beléd és ezért próbál elkerülni mert tudja h nrm viszonoznád.
2015. jan. 18. 13:30
 2/2 A kérdező kommentje:
De azt mondta,nem szerelmes.Mert ehhez neki sok idő kell,hogy valakibe szerelmes legyen.Mert sokat csalódott lányokban.Nem értem miért kamuzik,meg miért kerül.Idáig mindent megtudtunk beszélni.
2015. jan. 18. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.