Hogy szolitsak meg egy lányt, ha azt srm tudja hogy letezem?
Figyelt kérdés
A buszon szoktam látni, nem ismerem.Még nem volt baratnom.Azt sem tudom hogy van -e barátja.2015. jan. 20. 21:14
2/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, ki a kedvence a ValóVilágból? Ha van neki, hagyd ott.
3/10 Kurtz Bickle válasza:
Haha, nekem is volt egy ilyenem, olyan hat-hét hónapig húztam a dolgot. :D
Bonyolult egy sztori.
Neked azt tanácsolom, hogy ülj le mellé, aztán nem tudom, kérdezz tőle valamit.
4/10 anonim válasza:
ITT VÁGYOK CSÁJÉ! FIGYEJJÉ MÁN RÁM! NÉZZED MÁ A KÁROMAT"
5/10 anonim válasza:
Szerintem véletlen EGY KICSIT lökd meg, vagy csinálj úgy mintha megbotlottál volna, és akkor amikor bocsánatot kérsz, akkor várd meg mit reagál, ha bukón néz, vagy válaszol, akkor hagyd, mert egy p***a, de ha kedvesen mosolyog, hogy nem baj, akkor esetleg mutatkozz be, vagy, utána majd megfog jegyezni, és majd alakul, vagy esetleg, még ülj mellé, vagy tudd meg mástól a nevét, meg más infokat, és ne légy félénk! HAJRÁ!!!!
6/10 anonim válasza:
# 4 a "cigányos írás" még mindig csak szerinted tréfás
7/10 anonim válasza:
"Szia, többször láttalak ezen a buszon, errefelé jársz suliba?"
8/10 anonim válasza:
Há szerintem nem trífás? :D Én olyanokat kacagok, beleremeg a palatető.
9/10 anonim válasza:
lehetőleg ha megszólítod akkor ékezetet is tegyél a mondatodba mert hülyének fog nézni.
10/10 anonim válasza:
OFF:
#Zalosth: De valami nagyvárosi gyerek vagy mi? Eléggé aberráltnak kell lenni ahhoz, hogy azt hidd tényleg így beszél egy cigány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!