Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ismeretlen lányt hogyan...

Egy ismeretlen lányt hogyan szólítsak meg facebookon?

Figyelt kérdés
Nekem ez eléggé kényes dolog, mert nemrég lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak, és nem igazán tudok újra ismerkedni :S. Ennek több oka is van. lefőképp a munka miatt nincs időm elmenni szórakozni és a baráti köröm is emiatt "lemorzsolódott" vagy nekik már családjuk van és emiatt nem tudok elmenni sehova új emereket megismerni. Viszont facbookon rátaláltam egy lányra aki nagyon tetszik, de nagyon közös ismerősünk sincs aki által meg tudnám ismerni. Arra gondoltam, hogy bejelölöm és írok neki. de itt jött a kérdés hogy mégis hogyan lehet indítani facebookon úgy hogy fel is keltsem az érdeklődését ne egyből lekoptasson. Talán őszinteséggel? hogy szia azért írtam mert szeretnélek megismerni van kedved beszélgetni ? vagy milyen más mód lenne a megfelelő? Főleg lányok véleményei érdekelnének :P Válaszotok előre is köszönöm.
2014. dec. 31. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
"Dugnálak!"
2014. dec. 31. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
az elején eléggé rosszak a kifogásaid - ha össze akarsz vele jönni, akkor meg ne facebookon próbálkozz - szakíts rá időt és hívd el, mint egy normális férfi!
2014. dec. 31. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
A klasszikus "Szervusz!" Kiment a divatból?
2014. dec. 31. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
melyik út megyen itt Budára?
2014. dec. 31. 20:15
 5/8 A kérdező kommentje:
kicsit cinikusak a válaszok de köszi :D hát elhívnám de úgy elég nehéz elhívni ha sosem láttam még ezért kell valahogy kezdeményezni és ezért gondoltam a facebookra
2014. dec. 31. 20:26
 6/8 Noren1989 ***** válasza:
Na ezt szépen felejtsed el. Élőbe próbáld meg inkább. Ha így ismeretlenül ráírsz, nulla sanszod van kb.
2014. dec. 31. 20:31
 7/8 A kérdező kommentje:
de nincs lehetőségem erre :) tehát mindenképp itt kell valamit lépnem
2014. dec. 31. 20:40
 8/8 anonim válasza:
Szia. X Y vagyok. Lenne kedved ismerkedni ? És leírsz még pár dolgot magadról. Ennyi!
2015. jan. 3. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!