Hogyan szólítsak le egy lányt, hogy ne zavarjon el?
Van a környéken egy lány, se nevét, se melyik iskolába jár, se semmit nem tudok róla, buszon néha szoktam látni.
Ha legközelebb találkozom vele, akkor mit mondjak vagy kérdezzek tőle. Természetesen ismerkedni szeretnék.
Ti mit mondanátok, lányok, mi az, ami netán tetszene nektek?
Először a nevét szeretném tőle megkérdezni, majd talán, hogy van-e kedve ismerkedni, beszélgetni.
Nevét lehet, hogy megtudnám, de akkor is maximum face-en tudnék ráírni, arról meg a legtöbb lánynak nincs jó véleménye.
Szóval ebben az esetben hogyan szólítsam le?
19/F
köszi a választ utolsó.
Szerintem nem figyelt fel rá, telefonált többnyire, ahhoz képest, hogy nem lakik messze, még én se sokszor láttam.
De hogyan szólítsam le? Szia, szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni stb. ez túl sablonos, ugye?
Igen, ezt sajnos már többször is tapasztaltam. Viszont olyan csúnya fiúknak van barátnőjük, akiknél tuti jobb vagyok, hát nem létezik.
Ők sem a tescoban vették...
Ez a "teccő genya, kő kóla?" kezdetű társalgás nem szokott bejönni.
Az ennél (sokkal) magasabb színvonalú szöveg viszont egészen jó alapnak tűnik egy társalgáshoz.
Próbáld ki! :-)
Nem tudom, mennyire jó ilyen szinten teríteni a lapokat egyből, hogy "szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni". Egyrészt szerintem úgyis tudni fogja, hogy miért szólítod meg ismeretlenül, másrészt jó eséllyel akkor fog először szembesülni azzal, hogy valakinek megtetszett a buszon. Ne kelljen egyből jóformán azt megválaszolnia, hogy szándékában áll-e veled randizgatni. Igaz, én mindigis a lassú víz partot mos típus voltam. :P
Azt például szóba lehet hozni, hogy mindig ezzel a busszal jár-e, ha nem, akkor miért nem, poénosan meg lehet kérdezni, mikor van rá esélyed, hogy újra egy buszon utazzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!