Hogyan szólítsak meg egy lányt a buszon aki teljesen ismeretlen?
Figyelt kérdés
Tapasztaltabbaktól várok tanácsokat, hogy konkrétan, milyen szöveggel lehetne érvényesülni?
Arra gondoltam, hogy : "Szia!Nagyon szimpatikus vagy a számomra, érdekelne, hogy nem jönnél-e el velem XY helyre?"
16/F
2014. szept. 5. 00:02
1/9 anonim válasza:
szerintem ne támadd le egyből, hogy menjen veled.. először is kérdezd meg hogy szeretne e veled beszélgetni.. ha igent mond, akkor mutatkozz be neki.. ha naponta látod a buszon, akkor besélgess vele naponta, jelöld be facebookon, ott is dumáljatok, és kb 1 hét után hivd el randira..
3/9 Láttál már,de mégse :) válasza:
"Szia,te is ezzel a busszal utazol?"
5/9 anonim válasza:
Az első jól írta, kicsit legyél türelmesebb! Egy vadidegennel azért én se mennék el sehova, még ha rendesnek tűnik is.
17/L
6/9 anonim válasza:
"Jegyeket, bérleteket kérem..."
7/9 anonim válasza:
Ááá azok a buszos ismerkedések... :') Am kezd csak egy sziával.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de sajna csak nagyon ritkán látom :(
2014. szept. 5. 14:31
9/9 anonim válasza:
én azt kérdezném hogy: mit mondjak amikor megkérdezném hogy leülhetek-e mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!