Szemezésből ki lehet venni az érzelmeket? 15L
Figyelt kérdés
Pl ha mosolyog jobban tetszik vagy ilyesmik
Mert van egy fiú, aki úgy szemez velem, hogy meg se rebben a szeme, csak rámnéz egy idejig, észreveszem, tartja, majd elkapom, ezután nem tudom, néz-e... Semmi mosoly...
Csak néha jön zavarba, amikor mosolygok valamin és ránézek, akkor viszont teljesen rajtam felejti a szemét, csak ki nem tátja a száját hozzá... Máskor meg semmi.
Alapból meg nem túl kedves velem, de mindegy.
Szóval, ki lehet venni belőle?
2015. jan. 20. 20:46
1/5 anonim válasza:
ki, pasztmeg!
á, kész vagyok a szemezős kérdésektől!
2/5 anonim válasza:
kérdezd meg bazki,nehezedre esik?
3/5 A kérdező kommentje:
Valaki, aki kevésbé paraszt?
2015. jan. 20. 20:55
4/5 anonim válasza:
Szerintem igen, lányoknál én.érzem:)) hajrá 16f
5/5 anonim válasza:
Szerintem az érzelmeket nem lehet kivenni, de azt, hogy tetszel e neki, azt a szeméből szerintem ki tudod venni! Sőt, lehet, hogy azt is, ha esetleg kezd érezni irántad valamit, de inkább a viselkedéséből látszhat :) Esetleg, ha beszéltek ott nézz a szemébe, s akkor sokmindent megtudsz, amit szeretnél! :) Sok Sikert!:) 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!