Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a nők úgymond érzelmeket...

Laci911 kérdése:

Ha a nők úgymond érzelmeket keresnek akkor miért egy felszínes emberrel akarnak lenni?

Figyelt kérdés
Fiataloknál ez a menő de vajon 30 felett is ez ?

2014. júl. 27. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te most ezt az összes nőre próbálod kiterjeszteni?
2014. júl. 27. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem minden nő ilyen!
2014. júl. 27. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Aki felszínes embereket keres, az nem érzelmeket keres.
2014. júl. 27. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:

"úgymond", szóval irigy van arra, aki nem használja ezt a szót, és emiatt van is nője? mert megérteném:D

ha nem vagy emiatt irigy, akkor: a felszínes embereknek is vannak érzelmei, nem gondolod?:) én 27 vagyok, szeretem, ha valami szép, a pasikban is azt, aki jóképű, okos, stb. De ettől még szeretjük egymást.

Vagy, aki szép és szépet választ maga mellé, az már egyből buta és értéktelen is? Nem.

2014. júl. 27. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
11:48: A felszínes nem csak azt jelentheti, hogy valaki szépet választ párnak, de amúgy igazad van. Van, akinek a megjelenés és a személyiség is fontos.
2014. júl. 27. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem voltam sokáig olyan emberekkel, akikről kiderült, hogy felszínesek. Sem 30 alatt, sem 30 felett.
2014. júl. 27. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
a külsőtől majdhogynem tök független hogy ki felszínes. Én ismertem már sok ilyen embert, és nem mind top modellek voltak.
2014. júl. 27. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
5: új vagy még itt? az itteni srácok azt hívják felszínesnek, aki nem egy ronda fiúval jár! majd nézegesd a kérdéseket:)
2014. júl. 27. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Az hogy érzelmeket keresnek, nem azt jelenti, hogy viráglelkű bu-.zikkal, érzelgős tutyi-mutyi alakokkal akarnak ismerkedni.

Olyan férfiakat keresnek, akik BELŐLÜK VÁLTANAK KI ÉRZELMEKET.

Ráadásul amit te felszínességnek gondolsz, az általában azt jelenti hogy magabiztos, domináns, önbizalommal teli férfiak.

2014. júl. 27. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:
8: Nem vagyok új, ismerem az ide írókat. De lesz@rom, hogy rosszul használják a fogalmakat.
2014. júl. 27. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!