Ti is észrevettétek, hogy a felszínes nők első körben egy férfin a fogakat meg a cipőt nézik meg?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 22:13
1/11 anonim válasza:
Nem, de tőlem aztán azt néznek, amit csak akarnak, mit érdekelnek ők engem.
4/11 anonim válasza:
Ti is észrevettétek, hogy estefelé a gyakorin megszaporodnak a provokatív jellegű kérdések?
5/11 anonim válasza:
A fog nekem nagyon kényes téma. Dolgoztam fogászaton, fogok is még, hát... nem mindegy, mi van az ember szájában.
6/11 anonim válasza:
A cipőkhöz nem értek, de a rohadó fogakhoz igen:D
Akkor én félig vagyok csak felszínes!
7/11 anonim válasza:
Nyugodtan nézzék meg a nők a fogaimat, mert szépek, rendezettek, fehérek, és a cipőm is kulturált.
8/11 A kérdező kommentje:
de a rohadó fogakhoz igen:D
Azért ne végletekről beszéljünk......
2014. jún. 29. 22:18
9/11 anonim válasza:
azt hogy az úristenbe veszed észre, hogy a fogadat nézik először?
amúgy meg miért provokatív ez a kérdés? csak nem felszínes nő itt valaki?
10/11 anonim válasza:
de akkor mit néznek a fogaidon? hogy van-e pénzed protézisre meg fogszabályzóra? ezt hogy állapítják meg? vagy hogy listerine-t használsz-e vagy mi?
én eddig csak olyan pasikkal jártam, akik listerine-eztek, mert igényesek voltak, de ez nem pénz kérdése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!