Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek elsö körben...

Szerintetek elsö körben letagadjam hogy van kocsim lakasom jo fizetesem?

Figyelt kérdés
Ugy tul könnyü lenne, meg nagyon sokan csak a penzre mennek azt pedig tuti nem fogja latni addig amig meg nem bizok benne.
2014. febr. 17. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
igen!
2014. febr. 17. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze. Hisz minden Párkapcsolat alapja az őszinteség
2014. febr. 17. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is mindig ez a dilemmám, általában az első 4-5 alkalommal még titkolom, bkv- val érkezem stb...
2014. febr. 17. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is így csinálnám, ha fennállna ez a kérdés nálam. Nagyon könnyen ki lehet szűrni így a selejtesebb lányokat.
2014. febr. 17. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan, aki így is szívesen ismerkedik veled az úgysem a pénzre megy.

22L

2014. febr. 17. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ebből két előnyöd is származhat, mert kiderül, hogy:

1. Ha azt hiszi, hogy csóró vagy és továbbra is érdekled: nem a pénzre hajt.

2. Miután megtudja, hogy már a kapcsolat elején átb*sztad és nem dob ki úgy, mint macskát sz*rni: tutyimutyi, önérzet nélküli bamba nő, akivel azt csinálsz, amit akarsz, később ott vered át, ahogy akarod, meg fogja bocsátani.

:)

2014. febr. 17. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Fel nem merülne bennem ezekről érdeklődni, főleg nem első randin.

Ha valami kapcsán mégis szóba kerül, akkor max mázlistának tartanám, hogy jó a fizuja és hogy van lakása, azért meg főleg. Autó fenntartását meg pocsékolásnak tartom, kivéve ha olyan a munkája, hogy sokat kell autóznia és indokolt a kocsi.

Inkább hallgass ezekről, azt mondom.

-Ha valaki a kocsijával és jó anyagi helyzetével hódít(ana), akkor felmerülne bennem a gyanú, hogy üresfejű, nincsenek érzései, vagy ki tudja milyen rejtett defektje van, amiért inkább az anyagiakkal akarja magát jobb színben feltüntetni...

-Ha meg kedves és butának sem tűnik, de mégis az anyagiakról tud csak beszélni, akkor kapásból el is ijeszt. Hisz hogy tudnék én neki megfelelni? Mikor örülök, ha munkám van, nem álmodhatok nagy fizetésről, és csak spórolok, de lakásra még nem jött össze. Az autós életforma meg egyáltalán nem vonz, annál sportosabb egyén vagyok. Szóval nagy hamar ki is ábrándulnék belőle.

De az se jó, ha csak nagyon sokadik körben derül ki.

-Amikor már rég belé szerettem, de aztán kiderül, hogy teljesen máshol tart az életben. Akkor vajon meddig lesz türelmes, mennyire fogadja el, hogy én még nem tartok ott...? Tényleg engem akar, vagy csak szórakozik velem, amíg nem talál egy gazdag nőt?!

Tehát nem jó se így, se úgy, de a szélsőségek úgy általában egyáltalán nem jók. És a színjáték sem jó a kapcsolatban...

De mindenki maga tudja, maga érzi, mit mikor és hogyan...

35N

2014. febr. 17. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
mondd, hogy csöves vagy és összeszart gatyában hívd el randizni. Ugyanis a belső számít. Mármint nem a szervek, de akár azok is. Ha jó szaftosat sikerül kinyomni, láthatja, hogy a végbeled pl jól működik. Mekkora király? -> Házasság.
2014. febr. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!