Ha valaki szépnek látja magát, felszínes?
Figyelt kérdés
Srácok, mit gondoltok egy olyan lányról, aki nem hangoztatja, hogy elégedett lenne magával, de látni, hogy szépnek tartja magát, ad magára, van önbizalma? Felszínes?2014. júl. 26. 21:30
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon szerencsés dolog, van önbizalma.
3/7 anonim válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz, fogalomzavarban vagy. Amit körülírtál, az az egészséges önbizalom. A felszínesség az, ha valakit csak, vagy főként a kinézet érdekel, legyen szó önmagáról, vagy másokról, és nem érdeklik annyira a személyiségi dolgok.
4/7 anonim válasza:
ez fontos dolog szerintem...jobb látni az őszinte mosolyát, mert boldog, minthogy hallgatni "ronda vagyok", "dagadt vagyok", "nem áll jól ez a ruha"........
21F
6/7 anonim válasza:
Nem felszínes, de miért tagadná le bárki is? Amíg nem esik át a ló másik oldalára, nincs gond. Mellesleg jobb, mint az önsajnáltatók.
7/7 anonim válasza:
Én is néha annak látom magam :D Néha csúnyának éppen a hónap melyik szakát élem :"DDDD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!