Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ekkora hatása van az...

Tényleg ekkora hatása van az alkoholnak az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Mondhatni átlagtól egy kicsit jobban kinéző srác vagyok,viszont elég befelé forduló,és félénk, a lányoktól kissé félek,rögtön elvörösödök,ha egy hozzám szól. Viszont ez megváltozott mostanában. Múlt héten elmentem bulizni egy baráti társasággal,ahol volt 1-2 ismeretlen is. 2 óra iszogatás után,arra lettem figyelmes,hogy egy mondhatni fullos csajjal smárolok. És nem féltem kezdeményezni stb. stb.Azóta jóval nagyon önbizalmam van. Nektek volt már ilyen?
2015. jan. 20. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen ekkora hatással van.:D Az önbizalom pedig ugyanezt tudja, józanul:D
2015. jan. 20. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nagyon fullos lehetett ha a piától bűzölögve snárolt veled
2015. jan. 20. 20:12
 3/10 A kérdező kommentje:
nem voltunk részegek!!! Csak jókedvünk volt..
2015. jan. 20. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Az alkohol oldja a gátlásokat. Az agysejteket is, de nem ez volt a kérdés.

Azért pár ilyen alkoholos lazulós ismerkedésből volt már pár gubanc. Túl lazák lettek a gátlások.

2015. jan. 20. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Yes but u should smoke weed.

That's not poison

2015. jan. 20. 20:15
 6/10 A kérdező kommentje:
nem gyakran járok inni,de ezek után gyakrabban fogok:D És kultúrált helyen voltunk,nem csövesbort ittunk egy szros mocskos utcán
2015. jan. 20. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Majd randikon is próbáld ki!

A legjobb randihely a világon, ha egy kávézóba/bárba/pubba/kocsmába viszed a lányokat.

A randi 3-4 órája alatt megisztok 2-2 pohár (kb. fejenként 5-6 deci) bort és ezerszer jobb a hangulat. Ha pl. növelni akarod a sikerességi arányodat a randikon, akkor mindenképpen ott is vezesd be az ivászatot.

Nagyon cuki dolog randiként mondjuk sétálni menni a parkba, vagy fagyizni egyet, de ha komolyan veszed magad és sikereket akarsz, akkor az alkoholt, ezt a megfelelő mértékben csodálatos, legális ajzószert és gátlásoldót nem kerülheted el.

2015. jan. 20. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én annyira szerencsétlen vagyok, hogy még ittas állapotban sincs nagyobb önbizalmam, bátorságom.
2015. jan. 20. 20:30
 9/10 anonim válasza:

Az ital csodálatos hatásai :)

Idd nyugodtan, csak sajnos nem fogja megoldani a problémádat, de elfedi azt egy kis időre... legalább addig sem jönnek elő a problémáid és önfeledt, magad tudsz lenni...

Elég, ha például csak egy egy sört iszol, az már sokat segít...

Csak ne vidd túlzásba.

2015. jan. 20. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Fhu nekem is lenne mit mesélnem:'D

Volt egy lány múltkor is a buliban(aki tetszik),de még a pia ellenére se mertem leszólítani,láttam facen is hogy több mint száz lájk van a képén meg hogy mennyi jópasi ismerőse van.és máris elment az önbizalmam.nagy ziccerem volt pedig :(

Nemrég egy másik buliba is csak úgy leült velem szembe egy fullos csaj és elkezett velem szemezni.kicsit beszélgettünk aztán elment táncolni.én nem akartam táncolni szóval ottmaradtam x'd

Legutóbb mikor a lány unokatesómmal beszélgettem beállt közénk egy 190magas haverja(mer nem tudta ki vagyok)(én vagyok 166 xd) és semmi félelemérzetem nem volt,semmi adrenalin,ha ellökött volna esküszöm lendületből leb*sztam volna neki akármekkora ember.

Szóval az alkohol...sok mindenre képes.csak nem szabad túlzásba vinni.

2015. jan. 20. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!