Tényleg ekkora hatása van az alkoholnak az ismerkedésben?
Az alkohol oldja a gátlásokat. Az agysejteket is, de nem ez volt a kérdés.
Azért pár ilyen alkoholos lazulós ismerkedésből volt már pár gubanc. Túl lazák lettek a gátlások.
Yes but u should smoke weed.
That's not poison
Majd randikon is próbáld ki!
A legjobb randihely a világon, ha egy kávézóba/bárba/pubba/kocsmába viszed a lányokat.
A randi 3-4 órája alatt megisztok 2-2 pohár (kb. fejenként 5-6 deci) bort és ezerszer jobb a hangulat. Ha pl. növelni akarod a sikerességi arányodat a randikon, akkor mindenképpen ott is vezesd be az ivászatot.
Nagyon cuki dolog randiként mondjuk sétálni menni a parkba, vagy fagyizni egyet, de ha komolyan veszed magad és sikereket akarsz, akkor az alkoholt, ezt a megfelelő mértékben csodálatos, legális ajzószert és gátlásoldót nem kerülheted el.
Az ital csodálatos hatásai :)
Idd nyugodtan, csak sajnos nem fogja megoldani a problémádat, de elfedi azt egy kis időre... legalább addig sem jönnek elő a problémáid és önfeledt, magad tudsz lenni...
Elég, ha például csak egy egy sört iszol, az már sokat segít...
Csak ne vidd túlzásba.
Fhu nekem is lenne mit mesélnem:'D
Volt egy lány múltkor is a buliban(aki tetszik),de még a pia ellenére se mertem leszólítani,láttam facen is hogy több mint száz lájk van a képén meg hogy mennyi jópasi ismerőse van.és máris elment az önbizalmam.nagy ziccerem volt pedig :(
Nemrég egy másik buliba is csak úgy leült velem szembe egy fullos csaj és elkezett velem szemezni.kicsit beszélgettünk aztán elment táncolni.én nem akartam táncolni szóval ottmaradtam x'd
Legutóbb mikor a lány unokatesómmal beszélgettem beállt közénk egy 190magas haverja(mer nem tudta ki vagyok)(én vagyok 166 xd) és semmi félelemérzetem nem volt,semmi adrenalin,ha ellökött volna esküszöm lendületből leb*sztam volna neki akármekkora ember.
Szóval az alkohol...sok mindenre képes.csak nem szabad túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!