Ezzel egyetértetek? (Kapcsolat, külső. )
Soha nem volt még barátnőm. Vágyom rá, de nem jövök össze egy nekem nem tetsző lánnyal csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy már jártam valakivel. Ismerem magam, tudom, hogy nem kaphatom meg a tökéleteset, de ha külsőleg egyátalán nem tetszik valaki, miért húzzuk egymás idejét?
Nem tartom magam válogatósnak, a járókelő lányok 90%-val járnék, ritka amikor fúj de ronda felkiáltással (magamban) illetek valakit. Általában pont ilyen az az évi egy ember, akivel esélyes lenne egy kapcsolat.
24/F, Szűz.
#1 Az, hogy egyet értesz-e. :D
Amúgy ez is egy opció, valamikor csak rátalálsz a nagy ő-re. :)
Te hülye vagy! Nem véletlenül nem volt még csajod, és nem is lesz!
Már a kiskrapekok is csajoznak általánosban. Évek apró kis melója mire 14 évesen eljutnak az első csókhoz. Gimiben a csajozási próbálkozások, majd kisebb-nagyobb járások... ezek mind mind kellenek ahhoz hogy legkésőbb 18 évesen meglegyen az első komoly kapcsolat. Ami évekig is eltarthat! Hol vagy te ezekhez képest?!?!?!?
Elmondom neked: KB 12 ÉVES SZINTEN HA VAGY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!