Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezzel egyetértetek? (Kapcsolat...

Ezzel egyetértetek? (Kapcsolat, külső. )

Figyelt kérdés

Soha nem volt még barátnőm. Vágyom rá, de nem jövök össze egy nekem nem tetsző lánnyal csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy már jártam valakivel. Ismerem magam, tudom, hogy nem kaphatom meg a tökéleteset, de ha külsőleg egyátalán nem tetszik valaki, miért húzzuk egymás idejét?

Nem tartom magam válogatósnak, a járókelő lányok 90%-val járnék, ritka amikor fúj de ronda felkiáltással (magamban) illetek valakit. Általában pont ilyen az az évi egy ember, akivel esélyes lenne egy kapcsolat.

24/F, Szűz.

2015. jan. 20. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
itt most mi a kérdés?
2015. jan. 20. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
én egyetértek
2015. jan. 20. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:

#1 Az, hogy egyet értesz-e. :D

Amúgy ez is egy opció, valamikor csak rátalálsz a nagy ő-re. :)

4/7 anonim ***** válasza:
Megértelek!Én is így vagyok.
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek, ettől függetlenül még szerencsétlen vagy. Tegyél annak érdekében, hogy tessél a számodra vonzó nőknek is!
2015. jan. 20. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
egyet értek, én is ilyen vagyok. az kell aki kell, nem érem be kevesebbel mint a számomra tökéletes!
2015. jan. 20. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy! Nem véletlenül nem volt még csajod, és nem is lesz!

Már a kiskrapekok is csajoznak általánosban. Évek apró kis melója mire 14 évesen eljutnak az első csókhoz. Gimiben a csajozási próbálkozások, majd kisebb-nagyobb járások... ezek mind mind kellenek ahhoz hogy legkésőbb 18 évesen meglegyen az első komoly kapcsolat. Ami évekig is eltarthat! Hol vagy te ezekhez képest?!?!?!?

Elmondom neked: KB 12 ÉVES SZINTEN HA VAGY!

2015. jan. 20. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!