Fiúk! Melyek azok a tulajdonságom egy lányban, melyek azonnal megfognak titeket?
Figyelt kérdés
Inkább a belső érdekel, olyanok amikre szükségetek van egy lánytól2015. jan. 16. 20:03
1/9 RRR válasza:
a ujjai amil a farkamra markolnak:DDD
nem hisztis
nem akaratos
kedves
bevállalós
szeret szeretkezni
vidám
őszinte
2/9 anonim válasza:
Hasonló humor mint az enyém, hasonló érdeklődési kör hogy legyen miről beszélni. Legyen kedves.
4/9 anonim válasza:
szerintem elég ha egyezik az érdeklődési körötök, van sok közös témátok, nagyon gyorsan telik az idő ha vele vagy, nekem nem mindig a külső a fontos, de nem hanyagolom el azért...:) eddig szinte az összes kapcsolatom nagyon jó barátságból alakult ki.. de a legfontosabb szempont számomra, hogy legyen EVI <3 puszillak :D tudod ki vagyok és remélem ízlett az ebéd. :'D
6/9 anonim válasza:
Intelligencia, intellektualitás. Az, ha lehet vele komolyabb témákról beszélgetni.
Emellett fontos, hogy ne menjen mindig a többi ember után, legyen egyénisége.
8/9 anonim válasza:
külső
kisugárzás
kacér incselkedés
intelligencia
9/9 anonim válasza:
Intelligencia
Kedvesség
Őszinteség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!