17 évesen értelmes, tanult és valós jövőképpel rendelkező sráccal miért nem találkozhatok?
már kezdek elszontyolodni, hogy vagy a 30 felettiek vagy a 14 évesek mozdulnak rám esetleg a részeg korombeliek, akik egy éjszakánál többet nem kivánnak....
nem tartom magam butának, és csunya sem vagyok....
17 évesen egyetlen fiúnak sem kell komoly kapcsolat. Ami túlzás mondjuk, mert nekem is kellett, és ismertem még egy hasonló gondolkodású fiút. :) Ennek ellenére nem jellemző. Ha valóban értelmesnek tartod magad, akkor nyilván tudod, hogy miért.
Személy szerint én olyan lányt nem találok, akivel teljes egészében meg tudnám osztani azt, ami engem érdekel, és akivel segíthetnénk egymásnak és együtt küzdhetnénk az egyéni és közös céljainkért. A probléma ezzel az sajnos, hogy nem csak a korombeliek nem képesek ilyen kapcsolatra, hanem azt veszem észre, hogy a legtöbb házasság is olyan teljesen felesleges, jellegtelen, céltalan, materialista. Aztán ha esetleg lenne valaki, aki képes ilyen kapcsolatra, akkor nem valószínű, hogy kicsit is hasonló lenne az érdeklődésünk, vagy egységesek, egyáltalán összeegyeztethetők a céljaink.
Ha még ezek közül minden passzolna is, már rég nincsen az emberekben annyi gerinc még a szerelmük kedvéért sem, hogy érte/vele/mellette/ellene (is, akár) tűzön-vízen át (tudod, egészségben-betegségben) harcoljon, kitartson. Ez egyszerűen már nem divat, két szerelmes ember már rég nem tart annyira össze, mint kellene.
Szóval kifordítva ez lenne a kérdésedre a válasz, bár ezek csak a fő buktatók.
De lehet én gondolom rosszul. :)
19/F
Nem, te nem vagy értelmes, és tanult sem.
Csúnya hosszú ó. Vagy előtt vesszőt kell tenni. Rám után, az esetleg elé is egy vesszőt kell rakni. Kívánnak hosszú ú.
Ja, és a mondatot nagy kezdőbetűvel kezdjük mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!