Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kettesben nem tudok viselkedni...

Kettesben nem tudok viselkedni, valami tanács?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám hogy ha társaságban vagyok, akkor nagy humorgép vagyok, megy a duma amiben nagy fokkal résztveszek (bár új témát sosem én hozok fel, szóval már itt is kicsit látszik a probléma), vicces megjegyzésekből sincs hiány és jól is érzem magam. eddig az összes csaj akinek bejöttem mind társaságban ismertem meg (mondjuk nem is csoda, mivel még életemben nem mertem odamenni egy egyedül lévő csajhoz).

Míg ha kettesbe kerülök valakivel, legyen az fiú, lány, űrlény, (kivétel 2-3 barátom akikkel a legjobb viszonyban vagyok) akkor teljesen bekomolyodok, nem nagyon viccelődök, és (ahogy írtam fent is hogy nehezen hozok fel új témákat) gyakran van kínos csönd ha a másik nem dob be új témákat.. magyarán ha valakivel kettesben vagyok akkor nem tudok szórakoztatóan beszélni..

Azért is lenne fontos ezt megoldani mert múlt héten (szintén társaságban) megismertem egy csajt, aki nekem bejön, az is biztos hogy ő neki is bejövök mivel pl már a barátnője 3x megkérdezte tőlem hogy amúgy nekem bejön-e az illető. Azóta facen beszélgetünk, a héten fogok vele majd randizni, de már most látom hogy ha vele is úgy fogok viselkedni mint az eddigiekkel kettesben akkor ez se lesz túl hosszú kapcsolat..

A problémát nem csak beképzelem, mivel már egy barátom is megemlítette amikor küldtem neki egy kis beszélgetést részt egy csajjal hogy úgy írogatok vele mintha egy barátom lenne, nem úgy mint egy csajjal, én meg nem értem mit csinálok rosszul, mi baj van azzal amit írok..

Mi a különbség egy csajjal és egy baráttal való beszélgetés között? nálam valahogy nem alakult ki a "barátnőjelölt nyelv"..

2015. jan. 20. 13:23
 1/1 anonim válasza:
Szerintem nem az a kérdés, hogy kettesben tudsz-e viselkedni, hanem az, hogy mi van akkor, ha egyedül vagy? Ha épp nincs társaság, és a fb-on se vagy fenn. Hogyan gondolkodsz akkor magadról? Javaslom, hogy ismerd meg kicsit jobban önmagadat, próbáld leírni a jó és rossz tulajdonságaidat, a céljaidat, az emberekkel való kapcsolataidat, stb... Fontos, hogy önmagadat valamennyire meg tudd fogalmazni. Csak papír és ceruza kell hozzá, meg némi idő és csend. (Ha pedig randira mégy, és nem tudsz válaszolni, legalább kérdésekkel készüljél, légyszi!)
2015. jan. 20. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!