Netes ismerkedésnél mennyire gyakori manapság az átverés?
Figyelt kérdés
Előfordulnak még sokan, vagy már leálltak ezzel, hogy nőnek adják ki magukat fiúk, meg hasonló viccesnek hitt átverések?2015. jan. 20. 09:15
1/13 anonim válasza:
Van még bőven ilyen átverés! De ha figyelsz ki lehet szűrni!
2/13 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vicces hogy a tesomtól lehúztak 2 millkát.Előadta a nagy szerelmet, kiszedte a pénzét, aztán szevasz tavasz.
3/13 anonim válasza:
Azért ezt ki lehet szűrni egy idő után.
4/13 anonim válasza:
Vannak átverések, bár szerintem nem ilyen, hogy másneműnek adják ki magukat.
De pl. sok házas, vagy párkapcsolatban élő adja ki magát egyedülállónak.
5/13 anonim válasza:
Rendkívül gyakori!
Benne van az oldal nevében!
GYAKORI! :D
6/13 anonim válasza:
Hát én még sosem adtam ki magam egyedülállónak, talán azért nem is találok titkos szeretőt :-) 37/F
Egyébként meg ki lehet szűrni főleg mobilszámmal...
7/13 anonim válasza:
Vagy pl. ha fényképet küld valaki, akkor első legyen a google képkeresőjébe beilleszteni!!!!
8/13 anonim válasza:
Szerintem eléggé gyakori, sajnos már én is belefutottam egy ilyen helyzetbe, és időbe telt mire sikerült 'kimásznom' belőle.. Nagyon óvatosnak kell lenni!
9/13 anonim válasza:
van itt egy srác 3X átvágtam hogy nő vagyok
de aki ennyire pancser azzal nem lehet mit csinálni
10/13 Közveszélyes Kontár válasza:
Felizgult szűz baka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!