Szerintetek is sokkal nagyobb sikert érhetünk el ismerkedés terén, ha nem vesszük a nőt komolyan?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy hanyagolni vagy leszarni kell őket, mert akkor természetes, hogy ő is észreveszi a hanyagságunkat. Inkább olyanokra gondolok, hogy például nem szabad velük éreztetni a hiányukat, nem szabad éreztetni velük, hogy csakis rájuk van szükségünk, csakis ő létezik egyedül a világegyetemben, csakis rá támaszkodhatunk, csakis egyedül rájuk hajtunk, csakis ő van egyesegyedül képben.2015. jan. 19. 22:42
1/5 anonim válasza:
"Rühellem a nőket" új neve. :)
..I..
2/5 anonim válasza:
Nálam nem jönne be, mert határozatlanságra utalna, nem tudja mit akar. Ha akar engem, akkor csináljon is úgy.
Az pedig legyen természetes, hogy rajtam kívül van neki más is, akire szüksége van, akire támaszkodhat stb. de az ne egy másik potenciális hölgyjelölt legyen.
3/5 A kérdező kommentje:
#1: Bizony. A régin nem engedik, hogy kint legyen a nevem, sokakat sérthetett. :( Nincs tiltva a nick, szimplán nem tehetem láthatóvá az oly' nagyra értékelt account nevét. Az Ön hozzászólásában is egy korábbi rajongót, s egyben felhasználónév-váltót köszönthetek?
2015. jan. 19. 22:50
4/5 anonim válasza:
nálam esélytelen, de úgyis foglalt vagyok, másnak biztos bejössz
5/5 PearlDiver válasza:
Azt, hogy csakis rájuk van szükségünk, csakis ő létezik egyedül a világegyetemben, csakis rá támaszkodhatunk, csakis egyedül rájuk hajtunk, csakis ő van egyesegyedül képben, akkor érdemes éreztetni vele, hogyha TÉNYLEG ÍGY GONDOLOD. Ismerkedés közben mi a fenének hülyítenéd ilyen megalapozatlan baromságokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!