Lányok, nők 30 éves korig, milyen gyakran, és hol próbálkoznak be nálatok? Nagyobb városban inkább?
Leginkább az érdekel hogy hol,milyen helyeken?
Mi számít bepróbálkozásnak,miből tudjátok hogy bejöttök a férfinak?Milyen szöveggel indítanak?
Mert nem értem sokan írják hogy naponta,de hol?Utcán,buszon,megállóban...átlagos hétköznapi helyeken is,vagy csak ahol szórakozni,kikapcsolódni szokás?Tekintetből is észreveszitek?
Nálam sosem,de nem is járok olyan helyekre,ahova meg igen ott csak én vagyok egyedül.(olyan hobbi,szórakozás)27 vagyok.
Pest, Instant :D
de hárítottam, mert van pasim. szóval... am ilyen ismerkedős szövegekkel...
Az utcán, buszon, boltban. Igen, bárhol.
Azok csinálják a legjobban, akik indirekt módon jönnek oda, tehát nem mondanak semmit arról hogy mit akarnak, nem említik hogy tetszem nekik. Egyszerűen csak odajönnek, beszélgetünk 10-20 percig, aztán jellemzően elkérik a számom.
De a túl direktség nap közben nekem nem jön be. Azokat kerülöm, akik úgy jönnek oda, hogy "Szia! Tetszel.", hacsak nem mutat gyorsan valami mégis vonzó egyéb dolgot magában vagy nem nagyon jól néz ki.
utca, kocsma, szinte bárhol :)
A bepróbálkozós szövegek is változóak, a legjobb talán az volt, mikor egy férfi odalépett hozzám az utcán sétálva, kedvesen rám mosolygott, én vissza, majd annyit mondott "igen, tudtam, hogy neked van a világon a legszebb mosolyod" :) szerintem aranyos volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!