Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők versus férfiak, avagy az...

Nők versus férfiak, avagy az ismerkedés problémái mindkét nem szemszögéből - mit gondolsz a lentebb linkelt összesítésről?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 19. 17:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kifejtem azért, hogy miért atom nagy hülyeség.

1. A férfiak nem csak tökéletesekből és átlagosokból állnak. A kettő között azért van átmenet is és az átlag aluliak is lemaradtak.

2. Ami még nagyobb hülyeség, hogy a nők közül mindenki (szinte) tökéletes külsejű. WTF??? A teszt szerint a nők javarészt átlagosból válogathatnak, 3 darab alfahím van, a férfiak meg 20 bombanőből válogathatnak? Hol vannak a szolidabb, átlagos lányok?

3. Ezzel a dologgal a nőket akarod lejáratni, hogy milyen felszínesek. De van itt egy nagy ellentmondás. A belsőre szinte tökéletes nő is csak az alfákra hajt? Akkor hogy lennének belsőre tökéletesek, ha ők is felszínesnek vannak elkönyvelve?

4. Nincs a világon olyan barom, aki kétóránként jár konditerembe. Ez is valami hülye sztereotípia.

2015. jan. 19. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:
nem a pontos arányokat ábrázolja, de igaz. és azt vettem észre, hogy az elmúlt 2 évtizedben egyre jobban nő az ilyen nők aránya.
2015. jan. 19. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Vicces a kép, de van alapja.
2015. jan. 19. 18:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Sarkítva, persze, de többségében igaz.
2015. jan. 19. 18:19
 15/19 A kérdező kommentje:

#11:

1. Így van, ahány ember, annyiféle egyéniség, már ha hanyagoljuk a swag-yolo "egyenruhás" díszratyikat. A leírásban kimondottan két csoportra osztottam a férfiakat a nők felfogásában: amelyik bejön, és amelyik nem. Ebben szerintem nem létezik átmenet. Lehetett volna még hatszáz kis csoportot létrehozni, "magasvékonyakkal", "alacsonyköpcösökkel", barna hajú WOW-játékosokkal, és borszakértő kék szeműekkel.

2. A szinte az azt jelenti, hogy nem teljesen. Tehát vannak itt-ott apró "hibák": 15-20 kilós súlyfelesleg, amik ugyebár tulajdonképpen nem számítanak hibának, mindinkább az adott nőre jellemző egyéniségnek. Ergo mivel minden nő más, a férfiak pedig nem skatulyázzák be magukat a nőkre jellemző idióta "szűrőikkel" (pl. csakis a szőkék, csakis a 187,374 centi magasak, csakis a 79,536 kg-osok stb.), így szerintem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a férfiak többségének nincs konkrét nőideálja. Azaz ugyanolyan csinosnak, vonzónak tarthat egy magas barnát (érettségivel), mint egy alacsonyabb, husisabb szőkét (diplomával). Hadd ne sorolgassam már az összes létező esetet. Bombanőkről szó sem volt, és egyébként is egy aránylag értékes belső megléténél máris fényévekkel szebbnek gondolunk egy lányt. Other question?

3. Nem szándékos lejáratásról van szó. Tapasztalatok, amiket itt látok, amiket az utcán, a munkahelyen, az iskolában, az iskola előtt, a sikátorban, a boltban, a lakótelepen, azaz amiket frekventált helyeken látok. A belsőleg szinte tökéletes kifejezéssel is miért sarkítasz? Lehet egy nő a maga nemében szinte maga a tökély, intelligenciával, főzőtudománnyal, a hétköznapi felfogásával, bármivel, egyetlenegyet kivéve, hogy betegesen egy BMW-s bunkót akar magának. Például. Sokszor nekem esik már rosszul olyan nőkkel beszélni, akik hihetetlenül céltudatosak, célorientáltak, aránylag érdeklődőek, intelligensek, nem roppannak össze a nyomás alatt, de... DE! Neki egy kigyúrt sokdiplomás pénzügyi vállalkozó kell.

4. Szőrszálhasogatás! Több dologban is szándékosan túloztam. Egyébként én is edzek, még mielőtt támadás áldozata lennék, hogy itthon döglök és növesztem a sörhasam a két Kőbányaimmal.

2015. jan. 19. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:

szánalmas,

rengeteg átlagos-átlagos pár van

2015. jan. 19. 19:16
 17/19 anonim ***** válasza:

1. A férfiak közül szupermeneket és átlagos szürke egereket tettél össze, a nőknél meg homogén módon legalább 10/9-es volt mind a húsz. Ez itt a legnagyobb baj. És ki hallott már olyan hülyeséget, hogy az alapján szelektálsz egy réteget, hogy 3 egyöntetűen bejön mindenkinek, 17 meg nem? Semmi köze a valósághoz.

2. Ott van az irományod végén összegzés gyanánt, hogy "Külsőre tökéletes nő" illetve "Külsőre és belsőre szinte tökéletes nő". Ez mindent elmond, hiába dobálózol ilyenekkel, hogy apró hibák, 15-20 kg súlyfelesleg. Hát egy 15-20 kg súly felesleggel rendelkező nő aztán nagyon messze van a tökéletestől, én ilyennel nem is járnék. És igen, bombanőkről van szó, ugyanis a tökéletes jelzővel illeted mindkét réteget.

3. Szóval te ezt így tapasztalod a való életben, ahogy az árbán van? :D Ez már csak azért is nevetséges, mert te magad is kijelentetted, hogy az a típus csak a nők fejében létezik. Na meg ha minden nőnek alfahím kellene, akkor nem gondolod, hogy nem lenne az átlagos férfiaknak barátnője? Te ezt így látod, hogy nincsenek átlagos párok? Szerintem akkor te valami másik dimenzióból pottyantál ide.

Én nem sarkítok a belsőleg szinte tökéletes kifejezéssel, a te egész kreálmányod a hatalmas sarkítás, egy rossz viccnek elmenne talán.

Egy belsőleg szinte tökéletes nő, aki tanult, intelligens, az értékrendje a helyén van, nagyon nagy valószínűséggel nem fog egy BMW-s taplót választani, de a te felfogásod szerint 17-ből 17 a taplókra gerjed.

És megint van egy hatalmas ellentmondás az egészben. Te itt azt nehezményezed, hogy a BMW-s taplókra gerjednek, de korábban 3 diplomás, művelt, humoros konyhatündérekről volt szó. A példa is amit felhozol nem egyeztethető össze ezzel. "Neki egy kigyúrt, sokdiplomás pénzügyi vállalkozó kell", ami nem egyeztethető össze a tapló fogalmával.

Meg kérdem én, mi abban a rossz, ha egy nőnek bejön az ilyen? Kigyúrt, vagyis egészségesen él, képes tenni azért, hogy jól nézzen ki és vonzó legyen. Sokdiplomás, vagyis okos, intelligens, tanult és szorgalmas. Pénzügyi vállalkozó, vagyis saját maga ura és egzisztenciálisan jól áll. Ezek rossz tulajdonságok? Amiatt felszínes és rossz egy nő, ha neki ezek bejönnek?

Ez olyan mintha azt nehezményezné egy férfinak valaki, hogy céltudatos, tanult, kigyúrt, humoros, de... DE! Neki egy csinos, mosolygós, hűséges nő kell. A fene a pofáját annak a férfinak!

Na a lényeg, hogy az egész cucc egy nagy hülyeség, nem mondom, hogy nincs semmi alapja, a nőkre valóban jellemzőbb a felszínesség, de közel sem olyan formában, ahogyan az elméleted mutatja, amit igazából cáfolni is felesleges, mert a valóság a legjobb ellenpélda.

2015. jan. 20. 14:22
 18/19 anonim ***** válasza:

"hogy nem lenne az átlagos férfiaknak barátnője?"

Sok esetben nincsen az átlagos férfiaknak nője!!

2015. jan. 20. 17:13
 19/19 anonim ***** válasza:
10-ből 7-8-nak van.
2015. jan. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!