Kínos lesz az első találkozás?
Megismertem egy fiút a neten, persze az ország másik végébe lakik...
Mindent megosztunk szinte már egymással, úgy érzem hogy tényleg lehet köztünk valami, minden témában el tudunk mélyülni és tudom hogy ez most hülyén hangzik de folyamatosan rá gondolok meg minden, és ezzel ő is így van... Beszéltem vele erről hogy milyen lesz élőbe meg hogy lehet nem jönnek majd úgy a témák mint most így neten, de azt mondta hogy nem kell félnem, jó lesz... Szerintetek is így van? Csak túl kell lenni az első megszeppenésen?
Persze :)
Az elso par perc (barkinel) nekem is fura de nem lesz gond :)
Nezitek egymast aztan szep sorban jonnek a temak es jol el fogtok beszelgetni :)
Csak a lenyeg h ne izgulj mert ugy rosszabb.. ;)
én is igy voltam a barátnőmmel
bár ő nem a másik végében lakik, de elég messze
eleinte tényleg zavarban voltunk, és nem nagyon beszélgettünk, de aztán megöleltük egymást, és nem volt gond utána
de amúgy nem feltétlenül lesz fura, lehet hogy nagy lesz az öröm, éss nagyon jól ellesztek
Az én barátnőm is az ország másik végében lakik! Az első találkozás nekünk nagyon jól ment! Nem izgultunk, nem görcsöltünk! Ellazultunk, nevettünk és nagyon sok téma volt! Nem fogytunk ki a témákból, nagyon jó volt! Eleinte izgultam, de amikor megláttam azonnal lazább lettem, nem izgultam! Ne félj! Még most úgy érzed nehéz, meg félsz, de hidd el, hogy semmi gond nem lesz, menni fog, mint a karikacsapás! :)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!