Miért csinálja velem ezt a lány? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Most ismerkedünk 1 lánnyal. Tesztszünk egymásnak. Szépen ismerkedünk.írok neki szép dolgokat. Küldött magáról képet küldtem én is.mondta hogy szép vagyok.és azóta írtam neki hogy ő is szép meg minden és azóta nem ir kb 1 hete. De miért nem it,mi lehetett a baj? hogyan érjem el hogy megint írjon?2014. dec. 20. 08:41
1/11 anonim válasza:
ha fiúnak mondják hogy szép az irónikusan van értve
2/11 anonim válasza:
Átvert a ribi :)) Ne a neten ismerkedj .. xd
3/11 anonim válasza:
"írtam neki szép dolgokat"
"írtam neki hogy ő is szép"
Na jó, engem lesokkoltál.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem csak itt, már élőbe is szemeztünk sokat... Nah? Tudom most azok jönnek hogy miért nem megyek oda hozzá élőbe! Miért? Mert nem látom.2 hete azért!
2014. dec. 20. 08:48
5/11 anonim válasza:
Ne aggódj, nem biztos, hogy átvert! Az is lehet, hogy csak meghalt.
6/11 anonim válasza:
Ne aggódj, nem biztos, hogy meghalt!! Lehet csak a jövendőbeli Mars kolonizációs csoport része és deportálták véglegesen a luxus top lakóparkba ahol a kiválasztottak élnek.
Amúgy meg.. a valóságban is szemeztünk? .. ja de most hogy másodszor nézem "miért nem mentem oda hozzá.." háá igen pont ez. Jól gondoltad,, mert mi a tökömért nem?
Én ezt nem is értem, ja és nem most hogy nem írt, hanem előtte, mielőtt nem láttad, akkor se mentél oda hozzá gondolom. Úgyhogy ez szar kifogás.
7/11 A kérdező kommentje:
Jolvan most a melle beszédbol elég. Most a kérdésemre válaszoljatok és segítsetek
2014. dec. 20. 09:22
8/11 anonim válasza:
Legközelebb, ha látod, menj oda hozzá, és kérdezd meg, miért nem válaszolt? De azonkívül, hogy szép vagy, más értelmes dolgot írhattál volna neki, hogy mit szokott csinálni, mi érdekli stb.
10/11 anonim válasza:
írtam neki hogy ő is szép meg minden
Te aztán értesz a nők nyelvén, kishaver! Még sokra viheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!