Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálja velem ezt a...

Miért csinálja velem ezt a lány? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most ismerkedünk 1 lánnyal. Tesztszünk egymásnak. Szépen ismerkedünk.írok neki szép dolgokat. Küldött magáról képet küldtem én is.mondta hogy szép vagyok.és azóta írtam neki hogy ő is szép meg minden és azóta nem ir kb 1 hete. De miért nem it,mi lehetett a baj? hogyan érjem el hogy megint írjon?

2014. dec. 20. 08:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha fiúnak mondják hogy szép az irónikusan van értve
2014. dec. 20. 08:44
 2/11 anonim válasza:
Átvert a ribi :)) Ne a neten ismerkedj .. xd
2014. dec. 20. 08:45
 3/11 anonim ***** válasza:

"írtam neki szép dolgokat"

"írtam neki hogy ő is szép"

Na jó, engem lesokkoltál.

2014. dec. 20. 08:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem csak itt, már élőbe is szemeztünk sokat... Nah? Tudom most azok jönnek hogy miért nem megyek oda hozzá élőbe! Miért? Mert nem látom.2 hete azért!
2014. dec. 20. 08:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem biztos, hogy átvert! Az is lehet, hogy csak meghalt.
2014. dec. 20. 09:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem biztos, hogy meghalt!! Lehet csak a jövendőbeli Mars kolonizációs csoport része és deportálták véglegesen a luxus top lakóparkba ahol a kiválasztottak élnek.

Amúgy meg.. a valóságban is szemeztünk? .. ja de most hogy másodszor nézem "miért nem mentem oda hozzá.." háá igen pont ez. Jól gondoltad,, mert mi a tökömért nem?

Én ezt nem is értem, ja és nem most hogy nem írt, hanem előtte, mielőtt nem láttad, akkor se mentél oda hozzá gondolom. Úgyhogy ez szar kifogás.

2014. dec. 20. 09:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Jolvan most a melle beszédbol elég. Most a kérdésemre válaszoljatok és segítsetek
2014. dec. 20. 09:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ha látod, menj oda hozzá, és kérdezd meg, miért nem válaszolt? De azonkívül, hogy szép vagy, más értelmes dolgot írhattál volna neki, hogy mit szokott csinálni, mi érdekli stb.
2014. dec. 21. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Kép? :)
2014. dec. 21. 12:41
 10/11 anonim ***** válasza:

írtam neki hogy ő is szép meg minden

Te aztán értesz a nők nyelvén, kishaver! Még sokra viheted...

2014. dec. 21. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!