Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon izgulok, mi legyen? 17/l

Nagyon izgulok, mi legyen? 17/l

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki egy hónapja kezdett el nekem írni, mikor külföldön dolgozott. Nagyon megtetszett, beszélgettünk és rájöttem sok bennünk a közös, egyre jobban megkedveltem. Osztálytársam testvérének jó barátja, mesélgetett róla,szóval biztosan nem rossz ember, szívesen ismerkednék vele. Na de itt jön a bibi, mert ugye semmi sem lehet tökéletes. 10 évvel idősebb, mint én. Én még gimnazista vagyok, ő pedig már dolgozik. Egy hete jött vissza pestre és felvetette az ötletet, hogy fussunk össze, majd elmondta mit szeretne csinálni és konkrétan leírta az álom randimat. Egy vacsora, aztán nála kellemes zene, kevés bor és ismerkedés, persze semmi komoly. Neki is van egy gyermeteg éne, magamat pedig érettebbnek érzem a koromnál, de nem tudom merjek e belecsapni ebbe. A szívem szeretné, de az agyam inkább nemet mond. Annyira izgulok, még interneten keresztül is most fogom először látni és még ez is feszélyez.Úgy érzem egy 27 éves már nem játszadozni szeretne (ahogy én sem), emiatt izgulok, hogy ha nem működne, az idejét vesztegetném akár évekig. Túl stresszelem a dolgokat, de kíváncsi lennék ti mit gondoltok működhet e valami köztünk?

2015. jan. 19. 01:18
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Szerintem senki ne ítélkezzen úgy, hogy nem ismeri a kérdezőt és az érintetteket. Tény, nekem se tetszik amit leírtál, hogy fel akar vinni magához borozni. Szerintem javasold neki, hogy inkább csak vacsorázni menjetek. A reakciójából talán le tudod majd szűrni, hogy ha csak azért akarna felhívni magához.
2015. jan. 19. 01:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Neeeeeeeee :O Ez még viccnek is rossz.

Én csak 22 éves vagyok, de én nem mernék egy 17 évessel kikezdeni.

Durván sok az a 10 év korkülönbség. Ahogy írtad, egy 27 éves már nem játszadozni akar. Neki ilyen idősen már egy felnőtt nő kell, akivel pár éven belül gyereket is válhatnak és nem egy középiskolás kislány. Veled csak játszani tudna, szexelgetni. Tanulsz, nem dolgozol, nem tudsz vele összeköltözni, se családot alapítani.

Ne légy naiv! Ha 18 éves vagy akár mennyi is lennék nem hívnék fel egy lányt, főleg nem az első alkalommal. Csak ha már a barátnőm, vagy ha azt akarom csinálni vele. És amit leírtál az meg egyértelmű.

Ebből egy kapcsolat biztos, hogy nem lesz, legalábbis hosszú életű nem.

Ennek ellenére még lehet rendes, kedves, tisztességes jó szándékú ember, aki nem használna ki, csak kihasználná a lehetőséget.

Én azt javasolom neked, hallgass az eszedre és semmikép sem menj bele!

Találkozz vele, de az ne randi legye,n ne este és ne menj fel hozzá!

2015. jan. 19. 01:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, meggyőztetek, hogy nem a legokosabb dolog felmenni, ebben én sem voltam biztos, nem esnék hasra, csak aranyos gesztusnak tartanám.
2015. jan. 19. 01:49
 14/21 anonim válasza:
100%
teljesen egyet értek a 12es és a 13as válaszolóval... én a korkülönbségre nem mondok semmit, 18 éves vagyok, a párom 26 és teljesen normális a kapcsolatunk, úgyhogy nem feltétlen igaza az, hogy semmilyen esetben sem lehet normális ez a dolog. viszont tényleg nem a legjobb ötlet már az első randin felmenni hozzá.
2015. jan. 19. 01:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne menj fel. Akár könnyen kaphatónak tartod magad akár nem, ha iszol, és ügyes a srác rá vehet dolgokra amiket lehet megbánnál. A kapcsolattal kapcsolatban meg ha ő nagyon le van maradva a korához képest, te meg nagyon érett vagy, az sem igazán segít a dolgon. Te tanulsz, ő dolgozik, ez alapjába véve egy nehéz ellentét, sok kapcsolatot láttam emiatt megfakulni, ez egy idő után kiütközik. A másik meg hogy ő már közel van a harminchoz, ha most még nem is, de pár éven belül szeretne gyereket, teneked viszont még a fiatal gondtalan életedet kéne élni. Én azt javasolnám felejtsd el, de ismerem hogy működik egy korod béli lány, belefogsz menni a dologba, viszont a kedvéért ne változz meg, ne tégy olyat amiben nem vagy biztos.
2015. jan. 19. 09:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor találkoztam már netről lányokkal, ez alapján azt ajánlom, hogy mivel első randi lesz, azaz élőben még soha nem láttad, ezért készülj b-tervvel: mi van, ha élőben egyáltalán nem vonzó a srác.

Pont ezért első találkára nem szerveznék nagy programot, hanem inkább valami rövidet, amit persze meg lehet hosszabbítani, ha mindketten nagyon jól érzitek egymást.

Én legtöbbször azt mondtam már előre, hogy bocs, de valami halaszthatatlan jött közbe, ami miatt csak fél órát tudunk találkozni. Aztán ha szimpatikus volt a lány élőben is, akkor "lemondtam" a halaszthatatlan dolgot.

2015. jan. 19. 09:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon halas vagyok az utolsó valaszokert, meg gondolkozok érdemes e egyáltalán belemenni, mindenképpen el mondom neki, hogy a testi dolog egyenlőre tabu es nehány hónapig ez így is marad, aztán figyelem a reakciót, illetve ha csak arra kellek neki ugy is győzködni kezd, hogy nem szeret olyan sokat várni, vagy majd kialakul, ha végleg nemet mondok pedig egyszerűen nem fog keresni.
2015. jan. 19. 13:30
 18/21 anonim válasza:
Szia! én úgy gondolom hogy nem működne a dolog köztetek a nagy kor különbség miatt én is így jártam más lenne a helyzet ha te lennél 25 és ő 35.
2015. jan. 19. 20:42
 19/21 anonim válasza:
0%
"Az ítélkezés itt is megy kőkeményen ismeretek nélkül :)" - írod egy válaszban, s úgy tudtad volna elkerülni, ha nem teszed fel a kérdésedet, s pláne nem idegen vélemények alakítsák az életedet! Elég érettnek tűnsz, hogy ne szorulj mások hol jóindulatú, hol sárga irigységből fakadó véleményére! Jó véleményeket hallottál róla ismerősöktől, ne itteni vadidegenek írásai alapján dönts! Ha a fiú tudná, hogy itt kérsz tanácsot, talán a helyében nem foglalkoznék többé Veled...
2015. jan. 20. 12:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves 17 éves! Látszik, hogy még gyerek vagy! Az a 27 éves fiú semmit nem akar tőled, csak azt. Illetve tőled függ, hogy lesz-e több is a kapcsolatból, vagy csak két-három-négy lefekvés. Ha te most nemet mondasz, azt mondod, hogy nagyon kedvesnek találtalak, szívesen megismernélek jobban, de ehhez nekem időre van szükségem, éppen azért kérem ezt az időt tőled, hogy ne veszítselek el túl hamar - ha ilyesmit mondasz, és TARTOD IS MAGAD EHHEZ!!!, akkor talán komoly nőnek fog gondolni, nem csak egy kis kalandnak, akinek azért megadja a módját, vacsora, gyertyafény stb. de ne dőlj be neki, bármilyen szépen mesél is, meg bármit is ígér. Majd két-három hónap múlva lehet gyertyafényes vacsora, addig menjetek kirándulni, színházba stb.
2015. jan. 20. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!