Nagyon izgulok, mi legyen? 17/l
Neeeeeeeee :O Ez még viccnek is rossz.
Én csak 22 éves vagyok, de én nem mernék egy 17 évessel kikezdeni.
Durván sok az a 10 év korkülönbség. Ahogy írtad, egy 27 éves már nem játszadozni akar. Neki ilyen idősen már egy felnőtt nő kell, akivel pár éven belül gyereket is válhatnak és nem egy középiskolás kislány. Veled csak játszani tudna, szexelgetni. Tanulsz, nem dolgozol, nem tudsz vele összeköltözni, se családot alapítani.
Ne légy naiv! Ha 18 éves vagy akár mennyi is lennék nem hívnék fel egy lányt, főleg nem az első alkalommal. Csak ha már a barátnőm, vagy ha azt akarom csinálni vele. És amit leírtál az meg egyértelmű.
Ebből egy kapcsolat biztos, hogy nem lesz, legalábbis hosszú életű nem.
Ennek ellenére még lehet rendes, kedves, tisztességes jó szándékú ember, aki nem használna ki, csak kihasználná a lehetőséget.
Én azt javasolom neked, hallgass az eszedre és semmikép sem menj bele!
Találkozz vele, de az ne randi legye,n ne este és ne menj fel hozzá!
Én sokszor találkoztam már netről lányokkal, ez alapján azt ajánlom, hogy mivel első randi lesz, azaz élőben még soha nem láttad, ezért készülj b-tervvel: mi van, ha élőben egyáltalán nem vonzó a srác.
Pont ezért első találkára nem szerveznék nagy programot, hanem inkább valami rövidet, amit persze meg lehet hosszabbítani, ha mindketten nagyon jól érzitek egymást.
Én legtöbbször azt mondtam már előre, hogy bocs, de valami halaszthatatlan jött közbe, ami miatt csak fél órát tudunk találkozni. Aztán ha szimpatikus volt a lány élőben is, akkor "lemondtam" a halaszthatatlan dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!