Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú Van egy lány aki nagyon tetszik, de nem tudom hogyan szólítsam meg. A jelekből itélve én is tetszek neki, szemeztünk is már. Ha meglátom mindig izgulok. Nagyon szeretnék vele járni, mit csináljak, hogy ne legyen nyomulós és ne égjek be?
hogy szólítsam meg?
És ha véletlenül nem vesz észre
szia tudsz adni sót?
Nem? akkor segítessz keresni?
3 kérdés amit feltehetsz:
-jössz bszni vagy baszó jönni?
-Szia cica van gazdád?
-Jó a segged kő kóla?
Hajrá!
Szia!
Meghívhatlak egy italra valamikor?
(én nagyon örülnék neki,ha a pasi ezzel jönne oda hozzám,és nem olyankkal, h ,,jó' néző' ki",meghogy ,,Leszel a csajom"?..)
sok sikert
- szia, feri vagyok
- milyen feri?
- ...
A)
- szia, nem tudod meddig van nyitva a könyvtár?
- nem
- oké, kösz
- nincs mit
B)
- szia, nem tudod meddig van nyitva a könyvtár?
- de, 13:42-ig
- oké, kösz
- nincs mit
1.kérdés: Tudod ,hogy ,hogy hívják?Ha igen, akkor keresd meg myvipen vagy iwiw-en és jelöld be.Ha visszajelöl, akkor vedd fel msnre ha tudod.Onnantól kezdve kezdeményezz beszélgetni aztán másnap vagy amikor felkészültél rá és ugy érzed ,hogy érdekled vagy vmi akkor menyj oda hozzá és kezdj személyesen is beszélgetni vele(:
Ha a személyes beszélgetés kezded akkor köszönj neki.Kérdezd meg ,hogy telt a napja stb...majd jön magától:)
Csak ne legyél nyomulós!Érzékkel(:
Hajrá!!Sok sikert(:remmélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!