Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy interneten...

Miért van az, hogy interneten sok férfi mondja azt, hogy tetszene nekik egy ducibb lány is, de a valóságban nem így van?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 60 kg, ami nem annyira vészes, csak egy kicsit vagyok duci, de már ez is soknak számít rengeteg fiú szemében, pedig arányosan oszlik el rajtam.
2015. jan. 18. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A gyakorikerdesek.hu oldal nem az internet. Ezt szögezzük le. 16 év körül fiúk vannak nem férfiak. Visszatérve az első pontra, itt bármit lehet mondani, mert anonim. Itt sokan mindenkit biztatnak, mert a valóságban még nem volt ügyük nővel. Ezért mondják.
2015. jan. 18. 20:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem csak erre az oldalra céloztam, már máshol is találkoztam ilyenekkel.
2015. jan. 18. 20:54
 13/14 anonim válasza:
Mert a neten kiéhezett marhák keresnek nőt, akinek mindenki jó, a valóságban viszont találkozni olyanokkal is, akik többet/jobbat kaphatnak.
2015. jan. 18. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt ahogy írták, a net televan kiéhezett kanokkal akiknek bármi jó lenne már, másrészt itt arányaiban több olyan ember fordul elő aki az átlagtól eltérő ízléssel rendelkezik. 160/60 teljesen jó ha arányos. Na meg sokan kamuznak is ezzel a neten, hogy nekik bármi bejönne.

36f

2015. jan. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!