Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ciki társkereső...

Szerintetek ciki társkereső oldalra feljelentkezni?

Figyelt kérdés
Kicsit elkeseredettnek látom azokat az embereket akik társkereső oldalra fel vannak regisztrálva.
2015. jan. 17. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10:

Mikor régen? A '90-es években még nem volt internet, de nagyon nem a szülők választották ki a házastársat. Sőt, erre már általában is az 1950-60-as évek óta Magyarországon sincs példa. Hogy ismerkedtek az emberek 1960 és mondjuk 2005 között, amíg nem terjedt el az internet és nem voltak társkeresők?

A technológiai fejlődés nem mindig és mindenben jó! Amiket felsoroltál pozitív dolgok, amik mellé bekeverted a nem feltétlenül ilyen pozitív internetes társkeresést. Egy férfi még a büdös életben nem vette rá magát, hogy odalépjen egy neki tetsző lányhoz a buliban, az utcán, a boltban, a buszon vagy bárhol, de a neten százával küldözgeti lányoknak a leveleket.

Miért ősi módszer az, hogy odamész egy neked tetsző, hús-vér lányhoz a valóságban? A legtöbben azért mondják hogy ősi módszer, mert valójában kib-.aszottul gyávák és nem mernek, félnek odalépni nőkhöz és megszólítani őket. Honnan tudod hogy az élő ismerkedés halott? A 100 totál ismeretlen, neked tetsző lány átlaga alapján, akikhez odaléptél már az életedben és abból 100 elutasított és még telefonszámot sem kaptál? Mert akkor elhiszem, hogy jogosan látod így.

(És ne haragudj, de az is sok rosszat elmond számomra rólad, hogy a nőknél való sikereket az anyagi helyzettől és a kinézettől teszed függővé.)

21/F

2015. jan. 18. 09:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Csak 100? Igazából a többszöröse is megvolt, ez viszont nem csoda, elég idős vagyok. Mondjuk úgy, hogy elég tapasztalt vagyok a témában. Neten az a jó, hogy legalább beszélgethetsz lányokkal még úgy is, hogy ha nem nézel ki jól. Próbálkozz ezzel élőben: nem fog menni. Hiába vagy magabiztos, és mész oda lányokhoz, szinte azonnal visszautasítanak. A kérdező 25 éves, önbizalomhiányos a saját bevallása szerint. Szerinted mégis mi tenne jobbat neki? Menjen oda 10 lányhoz és kapjon 10 visszautasítást, vagy írjon rá 10 lányra, amiből 4 visszaír, és 2-vel simán el lehet levelezni? (Igaz a további folytatás itt is a kinézeten múlik). A buliban való ismerkedés meg mióta lett etalon? Nagyon sok helyen hallom, de mi van azokkal akiknek a buli egy rémálom. Voltam már buliban, így tapasztalatból mondhatom, hogy vannak olyan emberek (legalábbis én biztosan), akiknek ez kész rémálom. Fülsüketítő gagyi zene, részeg és dohányzó emberek mindenfelé. Mi ebben a jó, sosem értettem.
2015. jan. 18. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszenek a bulik, azért mondtam, hogy nappal is lehet ismerkedni bármilyen nyilvános helyen. Az utcán, a buszon, a buszmegállóban, a szupermarketben, a plázában, a ruhaboltban. Minden helyen ahol vannak csinos, neked tetsző lányok, lehet ismerkedni.

Például ruhaboltban úgy szoktam odamenni lányokhoz, hogy fogok egy ronda pulcsit és megkérdezem őket, hogy szerinte hogy állna rajtam.

Én pont azt hallom mindenhonnan, hogy a kinézet még jobban számít az interneten, társkeresőn mint a valóságban. Ha megnézel itt pár társkeresős kérdést, rengetegen rinyálnak arról, hogy a társkeresőkön csak a jóképű férfiak érvényesülhetnek.

Ugyanis milyen van rólad a neten a lánynak? Fényképe arról, hogy hogy nézel ki és ez alapján dönt. Milye van rólad a valóságban egy lánynak? Nem csak a kinézeted, hanem minden más is, ami fényképen keresztül sokkal kevésbé látszik: a testbeszéded, a valóságbeli dumád és beszélőkéd, a magabiztosságod, önbizalmad, a kettőtök közötti kémia és feromonok, a stílusod, viselkedésed, a reakcióidőd.

2015. jan. 18. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze, mindenhol lehet, és mindenhol próbáltam is, amit a nappalira leírtál, mindenhol azonosan negatív eredménnyel. Élő ismerkedésből még sosem lett nálam semmi.

Ha töltesz fel fotót, akkor persze, hogy csak a jóképű férfiak érvényesülnek. (Ez esetben olyan, mint az élő ismerkedés, ahol szintén csak a jóképű férfiak érvényesülhetnek.) Viszont ha nincs fotód, meg tudod mutatni a belső értékeidet, hogy milyen ember vagy. Élőben erre még sosem kaptam lehetőséget. Mellesleg az önbizalom és a magabiztosság az neten is látszik. Bár a fotóküldés, ami egy idő után eljön egy határvonal, ahol ha nem nézel ki jól, ugyan úgy elbuksz, de legalább már beszélgettél lányokkal. (Élőben velem még erre sem hajlandók.) De legalább lett néhány lány barátom, akik megmondták, hogy sosem tudnának vonzódni hozzám a külsőm miatt, de érdekes és értékes személy vagyok, szóval szeretnének a barátaim lenni.

2015. jan. 18. 10:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Én nem tartom magam csúnyának. Sok lány még csak rám sem néz mert csak 1,70m magas vagyok. A múltkor is beszéltem egy kb 1,55m magas lánnyal, testalkata mint egy deszka (gondoltam tutira megyek), errefel elmeséli nekem, hogy ő a magas kigyúrt srácokat szereti. Én is mondtam, hogy a nagymellű, nagyfenekű lányokat szeretem de mégis vele beszélgetek.

A társkeresőnek meg van az előnye, hogy az oda jelentkező lányok biztos keresnek társat, a valóéletben sok lány csak kéretteti magát, hogy nézze meg hány fiúnak jön be és ezáltal nőjön az önbizalma.

2015. jan. 18. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:

15:

Tömérdek lány csak azért van fent a társkeresőkön, hogy figyelmet kapjon. Nem akar a társkeresőn ismerkedni, csak jól esik nagyon az egójának, hogy kap mondjuk napi 10, vagy 50 üzenetet férfiaktól.

Szóval ez nem nyert. Társkeresőkön is bőven futhatsz olyanokba, akik nem akarnak ismerkedni, ahogy a valóságban is.

2015. jan. 18. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!