Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ciki társkereső...

Szerintetek ciki társkereső oldalra feljelentkezni?

Figyelt kérdés
Kicsit elkeseredettnek látom azokat az embereket akik társkereső oldalra fel vannak regisztrálva.
2015. jan. 17. 21:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Az
2015. jan. 17. 21:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem
2015. jan. 17. 21:41
 3/16 anonim ***** válasza:
nem az , csak szánalmas a felhozatal.
2015. jan. 17. 21:42
 4/16 anonim válasza:
Mért lenne ciki?? Valoszínűleg azért látod őket elkeseredettnek mert nincsen párjuk. Ha ciki lenne nem lenne ennyi társkereső és nem lennének rajta fent ennyien.Azt már cikibbnek tartom ha valaki ujságba hirdeti magát az álláshiretések mellet!:)
2015. jan. 17. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Férfinak azért ciki, mert az jön le róla, hogy nem mer odamenni buliban ismerkedni a lányokhoz, vagy nem mer odamenni az utcán, buszon, boltban, stb. helyeken egy neki tetsző lányhoz. Tehát félős, fél ismerkedni, nem bátor.
2015. jan. 17. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, a jövőbeni házastársoddal is összejöhetsz :)
2015. jan. 17. 21:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és nem élek párkapcsolatban...sőt még barátnőm sem volt, pedig már 25 vagyok. Talán félős vagyok, de inkább önbizalomhiányos.
2015. jan. 17. 21:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem. Mégis hol ismerkedjen egy ember ha nem a neten? Ennek pedig a társkereső oldal az egyik formája.
2015. jan. 18. 09:04
 9/16 anonim ***** válasza:

8:

Jó tudni, hogy 10-15 évvel ezelőttig, amíg nem volt rendes net és nem voltak társkereső oldalak, az emberek sehol nem ismerkedtek egymással.

2015. jan. 18. 09:21
 10/16 anonim ***** válasza:

9: A mai állapotokról beszéltem. Annál régebben meg a szülők választották ki, kivel házasul a gyerek. Vagy te még mindig ezt a nemes hagyományt követed?

Az ember ma már vásárol online, a banki ügyeit neten intézi, képezheti magát vagy akár ha olyan munkaköre van, dolgozhat is távmunkában a neten. Miért lenne más a párkeresés? Fejlődik a világ, nem szabad leragadni ósdi módszereknél. Ráadásul az internetes ismerkedésnek számos előnye van, míg az "élő" ismerkedés kb. halott, ha nem vagy nagyon gazdag vagy nézel ki nagyon jól.

2015. jan. 18. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!