Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak még igazi lányok? Nem...

Vannak még igazi lányok? Nem rib/anczok, hanem lányok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy vannak e még olyan igazi lányok, akik hosszú tartós őszinte kapcsolatra vágynak, nem arra mennek ki mennyire izmos, mennyire swag meg yolo, hanem képesek igazi értékeket megbecsülni, képesek a külsőn tovább menni, és fontosabbak nekik, az hogy boldog és szerelmes kapcsolata legyen, képes éretten gondolkozno, van élete, és nem a bulikban fetreng. Értékesnek érzi magát és nem dobja oda magát minden hónapban másnak. Igaz ez amit leírtam meseszerűre sikeredett. De vágyom egy ilyen lányra, akinek van értékrendje, nem beképzelt, és tényleg egy boldog kapcsolatot szeretne, nem pedig a strandon villogni, hogy milyen izmos pasija van, vagy a tér közepén ölelgetni, hogy neki milyen divatosan és márkásan öltözködő swag pasina vam. Ez is elmenne egy mesének, de kíváncsi vagyok van e még ilyen lány, vagy inkább éljek egyedül, mert hogy nekem egy buliriba ncz, utcan kódorgó igényes bekézelt libus nem kell az is biztos. Kapcsolatot akarok, nem játékot.

2015. jan. 17. 14:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Most is olyan lany tetszik aki felszines pedig kedvel :( de csak atlagos vagyok szoval eselyem sincs..ilyenek ezek a mai lanyok
2015. jan. 17. 17:11
 22/22 anonim válasza:

Érdekes, én is élő példa vagyok olyan lányra, aki nem szeret bulizni járni, mégsem tartom szimpatikusnak a "nagy igazságérzetes" leírásod, mert túlságosan általánosítasz. Egyáltalán azt nem értem, hogy te magad minek foglalkozol ilyen lányokkal (ha tényleg igaz az állítás, és nem valami előítélet folytán gondolod ezt sok lányról). Nehezen tudom elképzelni azt, hogy ne lennének normális lányok a környezetedben, de maximum azt eltudom képzelni, hogy nincs olyan normális lány, aki szingli és veled akar lenni. Az elég szomorú helyzet lenne.

Figyelj, az szomorú, hogy nem találsz magadnak barátnőt, de ettől függetlenül még nem kell agyonáltalánosítottan mindenkit kritizálni, és a világot okolni azért, mert nincs párod.

"Volt egy pár ilyen tipikus" Ebben benne van a nevetséges nézőpont, hogy "egy pár...", tehát egy-két ilyen embert megismertél és ebből kifolyólag már az egész földkerekségről vagy közösségekről véleményed van. Tudod, az ilyen szélesebb-körűen megfogalmazott véleményhez nem "egy pár" embert kellene megismerni, hanem borzasztóan sokat, ami neked nem menne, ha velejéig előítéleteskedő vagy. Nem szereted a szórakozó helyeket, ebből kifolyólag nem jársz ilyen helyekre, ebből következtethető, hogy nem is ismerheted azt, hogy mindenféle szórakozóhelyen milyen emberek vannak. Még akkor sem ha megismertél párat, mert 1-2 az nem tehető össze több száz vagy több ezer emberrel.

Veled szemben sok olyan ember van, aki bulizás mellett van ideje arra is, hogy érdekes dolgokkal foglalkozzon, sokat olvasson, írjon, ilyen-olyan szellemi tevékenységeket folytasson. Ciki lenne, ha ezeket olyan ember ítélné el, aki nem csinál semmit, nem egy érdekes jellem, de kapásból eldönti, hogy "aki bulizik az sz##r". Nem attól leszel értelmesebb, hogy kizárod magad a bulizásból, és elítéled azt, hanem attól lennél értelmesebb szerintem, ha mesélhetnél arról, hogy a saját életedben milyen értelmes tevékenységeket szoktál folytatni? Lehet, hogy te is csak agyon internetezed magad, és kattogtatod az egeret a saját sötét szobádban egyedül, ettől nem vagy értelmesebb azoknál akik közösen "tömörülnek egy sötét szobába" (amúgy nem minden szórakozó helyen vannak sz#r zenék). A te sötét szobád, ahol egyedül poshadsz, semmivel sem érdekesebb annál, amit kritizálsz. Vagy lehet, hogy kapálod a földet kinn a mezőkön egész nap, szóval lehet, hogy nem csinálsz semmi érdekesebbet. Ezt nem állítom, csak feltételezés a leírtak alapján. Olyan vagy, mintha nem azzal foglalkoznál, hogy normális lányokat keress, hanem AZZAL, hogy számodra idióta lányokat keress, akiket majd jóízűen kritizálhatsz. Ha valaki nem jó neked, azzal ne foglalkozz, az a te kapcsolataidat nem teszi jobbá, hogy másokkal foglalkozol.

2016. dec. 21. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!