Vannak még igazi lányok? Nem rib/anczok, hanem lányok?
Tehát vannak azok akik "normálisan" öltözködnek és vannak akik elkorcsosulva,itt a baj veled van kérdező.
Lányosak?Hoho hidd el akikre te gondolsz,akad közöttük 1-2 olyan aki visszakézből olyat rádverne hogy sírva rohannál hazafele.De kíváncsi vagyok,ha lenne barátnőd te milyen programokat csinálnál magatoknak?A bulikkal kapcsolatban meg eléggé el vagy tévedve,nem csak úgy lehet bulizni hogy leiszod magad a sárga földig,drogozol stb. sőt a legtöbb lány ismerősöm akik sűrűn járnak bulizni alig isznak,nem fekszenek össze vad idegen hapsival,és végképp nem drogoznak,csak jól érzik magukat.Nem egyből általánosítani kell mindent,hanem gondolkozni is néha..
Szép álomban élsz. Volt egy pár ilyen tipikus mai swag yolo bu zis gyerek akiknek akkora a pofája mint a bécsi kapu. Szerencséjük hogy nem akasztották ki azt a teltebb gyereket akit legtöbbször ba szogattak, mert ha kaptak volna tőle egy lőngost 3 fele szakadtak volna.
Tudod a mai "fiúk" csont soványak, hogy izmosnak tűnjenek, fintorognak, mintha epét fosnának, és olyab arcot vágnak, mintha valamelyik haverjuk épp kiverné neki... És az ilyenekre buknak a lányok. Bár azok még gyerekek. Létszik le vagy ragadva a tömegélvezeti dolgoknal. Tudod kismilió dologtól jól érezheti magát az ember. A gyerekek buliba járnak 100-200 an betömörülnek egy sötét szobába és sz ar zenére fetrengenek.
Ha én kapcsolatban valamit terveznék a párommal, biztos nem ilyen gyerekes dolog lenne. Eleve a mondatodban is benne van hogy "VELE" tehát nem mással. Csak nektek ez a divat, látjátok, hogy mások is ezt csinálják, és akkor ti is kemények akartok lenni. Az hogy ilyen korcs elfajzott generációnk van, nagyrészt a szülők és a média hatása. Manapság alig vannak különleges saját stílusu emberek, mindenki ugyanúgy néz ki és viselkedik. Tisztelet annak a hangyafasznyi még normalis kivételes emberek.
Nem szeretem, ha valaki általánosít.
A buli önmagában nem rossz dolog. Van, hogy rám jön a bulizhatnék, táncolnék egy jót, akkor megyek és elmegyek bulizni. Ettől még nem vagyok " buliriba ncz".
A sport az életem szerves része. Rendszeresen járok edzeni, ebből kifolyólag olyannal nem tudnék lenni, akinek ez nem fontos és inkább lebeszélne róla, hogy vele töltsem a sportra szánt időmet. Ergo ha a srác velem sportol, elkerülhetetlen következmény lesz az izom. Ettől ő még nem lesz valami buta izomagyú. :)
Ezektől eltekintve, éretten gondolkodó, normális, érett és érzelmes nő vagyok. Aki szeret bulizni és edzeni járni a barátjával. :)
Mitől kirakat ember az, aki szórakozik?
Nem értelek kérdező, nagyon szűklátókörű vagy és feketén-fehéren látod a világot.
Ööö, itt hatalmas félreértések vannak.
Magamon kívül senkinek sem akarok megfelelni.
Sportolni gyerekkorom óta sportolok. Az életem részévé vállt, nem azért teszem, mert ez manapság trendi és modell akarok lenni és mert így "akarok érvényesülni". :D Ezt nem is értem, informatikus vagyok, ott aztán nem a sporttal fogsz érvényesülni. Az életben sem ez számít, ez hatalmas tévedés. A barátom pedig nem kimondottan izmos, legalábbis nem annyira, amire valószínűleg te gondolsz. Egy meccsen találkoztam vele, neki is fontos a sport, így alapból egy hullámhosszon voltunk, marhára nem az dominált, hogy hogy néz ki és mennyi izom van rajta.
És szerinted az emberek azért járnak bulizni, hogy megfeleljenek valamiféle elvárásnak? Most komolyan, az ember lánya nem mehet el csak úgy kiengedni a gőzt, máris megbélyegzed, hogy meg akar felelni? :D Ne csináljuk már.
Visszakérdeznék!
vannak-e még olyan igazi férfiak, akik hosszú tartós őszinte kapcsolatra vágynak és nem 18 éves agyon sminkelt plázacicákra? Meg nem az ivászatot választja minden hétvégén?
Mert 23 éves vagyok és eddig egy kapcsolatban sem voltam boldog pont ezek miatt, mert nem voltam hajlandó beilleszkedni, az ilyen nők közé. Nem járok bulizni, nem iszom, és igen arra vágyom hogy komolyan tudjak tervezni egy éretten gondolkodó férfi mellett, akinek fontos a szerelem, a hűség, a tisztelet stb... mert ha igen akkor Tőlem is megkapja ezeket. És van benne annyi tartás, hogy nem "dobom" oda magam az első adandó alkalommal, senkinek, annyira nem hogy amíg nincs szerelem, és tisztelet egymás iránt addig nem vagyok hajlandó senki ágyába befeküdni! És ahogy Te mondtad, lehet hogy meseszerű, de....talán nem lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!