Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők! Miért nem valljátok be,...

Nők! Miért nem valljátok be, hogy a szálkás, helyes férfiakra buktok igazán?

Figyelt kérdés
rájuk maszturbáltok, rájuk gondoltok szex közben és őket kívánjátok igazán ,de miért tagadjátok?
2015. jan. 17. 13:44
1 2
 11/13 bandi6891 ***** válasza:
A helyes szálkás férfiaknak bevallják,ha találkoznak egy alacsony kövérrel akkor az fog tetszeni nekik,de finoman megjegyzik hogy azért kicsit feldobhatná magát.
2015. jan. 17. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:

külsőre nekem is szálkás, helyes pasi az ideálom, szóval jóhogy a számomra legjobban tetsző külsőre maszturbálok.

ez a dolog más, ha szerelmes vagyok, mert nem csak ilyen pasikba szoktam beleszeretni, és olyankor ők jutnak eszembe közben :)

kérdező, ha nincs olyan személy, akibe szerelmes lennél, te nem olyan lányra maszturbálsz, aki legjobbat el tudsz képzelni külsőre? :)

szerintem ez a jelenség természetes dolog, valószínű, hogy van olyan lány, akinek más az ideálja (pl mackós pasi) na ő meg arra fog masztizni. felesleges provokáló kérdéseket feltenni egy ilyen témában.

2015. jan. 17. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy te mindenkit jobban ismersz, mint az ember saját magát? Mért hiszed azt, hogy te sokkal jobban tudod, hogy más mire gondol, ki tetszik neki?
2015. jan. 17. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!