Nők! Miért nem valljátok be, hogy a szálkás, helyes férfiakra buktok igazán?
Figyelt kérdés
rájuk maszturbáltok, rájuk gondoltok szex közben és őket kívánjátok igazán ,de miért tagadjátok?2015. jan. 17. 13:44
11/13 bandi6891 válasza:
A helyes szálkás férfiaknak bevallják,ha találkoznak egy alacsony kövérrel akkor az fog tetszeni nekik,de finoman megjegyzik hogy azért kicsit feldobhatná magát.
12/13 anonim válasza:
külsőre nekem is szálkás, helyes pasi az ideálom, szóval jóhogy a számomra legjobban tetsző külsőre maszturbálok.
ez a dolog más, ha szerelmes vagyok, mert nem csak ilyen pasikba szoktam beleszeretni, és olyankor ők jutnak eszembe közben :)
kérdező, ha nincs olyan személy, akibe szerelmes lennél, te nem olyan lányra maszturbálsz, aki legjobbat el tudsz képzelni külsőre? :)
szerintem ez a jelenség természetes dolog, valószínű, hogy van olyan lány, akinek más az ideálja (pl mackós pasi) na ő meg arra fog masztizni. felesleges provokáló kérdéseket feltenni egy ilyen témában.
13/13 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy te mindenkit jobban ismersz, mint az ember saját magát? Mért hiszed azt, hogy te sokkal jobban tudod, hogy más mire gondol, ki tetszik neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!